CHERYL SE RAZVELA U 14 SEKUNDI: ‘Zbog bivšeg sam bila pod stresom i drastično smršavjela’

Pjevačica i bivša članica žirija u showu X Factor službeno se razvela od muža s kojim je bila 18 mjeseci. Bivši supružnici su unaprijed dogovorili detalje tako da je sudsko ročište trajalo svega 14 sekundi.

Cheryl Cole je službeno razvedena. Na ročištu koje je trajalo svega 14 sekundi, pjevačica je prestala biti u braku sa svojim drugim suprugom Jean-Bernardom Fernandez-Versinijem.

ZAJEDNO SU 6 MJESECI: Cheryl sa članom ‘One Directiona’ radi na prvom djetetu

Pjevačica, koja se proslavila kao članica benda Girls Aloud, s Fernandez-Versinijem se vjenčala u srpnju 2014. godine, samo tri mjeseca nakon što je okončana njena brakorazvodna parnica s nogometašem Ashleyjem Coleom.

TREĆA SREĆA: Cheryl se udaje za 10 godina mlađeg dečka – i opet mijenja prezime

Na sudu nije bilo ni Cheryl ni njenog bivšeg supruga pa se vjeruje kako su ranije dogovorili sve detalje oko razvoda. Pjevačica je kao razlog razvoda navela ‘nerazumno ponašanje’ Fernandez-Versinija zbog kojega je, kaže, bila pod velikim stresom zbog čega je jako smršavjela.

Vogue 100 dinner 💎

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Iako se činilo da je razvod prošao bez problema, prijatelj Fernandez-Vesrinija je za medije rekao da on želi da mu bivša supruga vrati dijamantni prsten koji joj je poklonio za prvu godišnjicu braka, a koji je pripadao njegovoj pokojnoj majci.

“Cheryl će mu vratiti prsten ako ga želi, naravno, ali joj nije jasno zašto joj je to poručio preko medija”, rekao je prijatelj pjevačice za Daily Mail.

Cheryl je trenutno u vezi s Liamom Payneom, članom benda One Direction. Par navodno čeka dijete.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr