NOVA PROMJENA

BISTE LI JE DANAS PREPOZNALI? Legendarna Tajči više ne izgleda kao u 90-ima

Hajde da ludujemo ove noći pa da vidimo kako će ova boja kose proći?

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, devedesetih je godina bila jedna od najvećih zvijezda na našim prostorima, a proslavila se nakon što je 1990. na Jugoviziji pobijedila s pjesmom ‘Hajde da ludujemo’. Predstavljala je Jugoslaviju na Pjesmi Eurovizije u Zagrebu i osvojila visoko sedmo mjesto.

ZVIJEZDA YOUTUBEA: Tajči se borila s depresijom, a onda se probudila


Unatoč slavi i uzlaznoj glazbenoj karijeri, pjevačica je 1992. odlučila napustiti Hrvatsku i preseliti se u Ameriku, gdje se 2000. udala za producenta Matthewa Camerona i uskoro postala majka trojice sinova. Danas se bavi duhovnom glazbom, a radi i u popularnom showu ‘Waking up in America’.

Iako je prije pet godina najavljivala povratnički koncert u Hrvatskoj, to se ipak nije ostvarilo. Mnogi je pamte kao vrckavu plavušu u popularnoj narančastoj haljinici, no danas Tajči ima 46 godina i više nije plavuša. Ako je suditi prema njezinim profilima na društvenim mrežama, Tajči voli eksperimentirati s bojom kose pa se pohvalila da je trenutno ružičasta.

#mynewhaircolor Artist: @nenavera 💕💕💕

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Iako joj se bliži pedeseta, Tajči i dalje izgleda odlično, a njezino lice i dalje djeluje mladoliko… Koju god boju kose odabrala.

Povratak na Net.hr