PREDSTAVILA KNJIGU

AVA U KNJIZI OTKRILA PIKANTERIJE: ‘Seksala sam se u zatvorskoj ćeliji, bilo je fenomenalno!’

Starleta, profesorica, pjevačica, voditeljica, a sada i spisateljica – sve je to naša Ava, koja putuje Hrvatskom i promovira autobiografiju.

Ava Karabatić je jučer promovirala svoju knjigu pod naslovom Ja, nomad u jednom zadarskom kafiću, a pritom je imala veliku tremu.

ODLIČNA STUDENTICA AVA KARABATIĆ ‘PONOS’ JE HRVATSKIH SVEUČILIŠTA: Pogledajte kako je napisala što je diplomirala

“Nikad nisam imala ovakvu tremu, tu su i moji profesori, ni na najtežim ispitima mi nije bilo ovako”, rekla je Ava na promociji autobiografije s podnaslovom Najnoviji priručnik za pametne mlade djevojke, pišu 24 sata.

Pamet je njezin križ

“Moja najveća mana je moja pamet. Jednostavno, ja sam djevojka izvan svoga vremena. Pokušavam se prilagoditi i to je teško”, kazala je Karabatić za Slobodnu Dalmaciju.

AVA KARABATIĆ PREDSTAVILA AUTOBIOGRAFIJU: ‘Ako je čovjek radoholičar, za svakog ima posla i svatko može pristojno živjeti’

Na promociji se čitao ulomak u kojem Ava otkriva da se seksala s jednim zatvorenikom.

“Sad imam samo jednu želju, čuti tebe. Poslije mogu i na stolicu. Postajala sam sve napaljenija”, piše u autobiografiji starlete, voditeljice, pjevačice, profesorice, a po novom i spisateljice.

“Treba reći o kakvoj je stolici rečeno. Električnoj”, pojasnila je Ava.

“Uzor u pisanju su mi Emile Zola i Miroslav Krleža. Voljela bih pisati poput njih”, rekla je Ava.

Suđenje je još u tijeku

Promocija je održana tek nekoliko sati nakon što je Ava bila na sudu gdje već drugi dan zaredom nije bilo ročišta jer se umirovljeni profesor talijanistike Živko Nižetić nije pojavio. Ava je optužena da je s majkom Sanjom i tadašnjim dečkom Špirom Miličićem ucjenjivala profesora nakon što joj je navodno slao lascivne poruke.

Špiro je nepravomoćnom presudom završio u zatvoru, no Županijski je sud vratio slučaj na početak i Ava i njezina majka ponovno moraju dokazivati da su nedužne.

“Ničega se ne bojim. Što se tiče pravde, to je čista petica. Ma, čista desetka”, rekla je Ava.

Upravo je suđenje nagnalo Avu da napiše knjigu.

“Da nije bilo suđenja, ne bih je ni napisala. Kad je teško, čovjek vjeruje samo papiru i najbližim ljudima”, kazala je Ava te dodala kako je sve u njezinoj knjizi stvarno.

“Iskrena sam toliko da će mnogima poteći suze dok je budu čitali”, rekla je Karabatić za Slobodnu.

Povratak na Net.hr