Ava Karabatić potvrdila ljubav s Vuksom

Navodno je novi odabranik Ave Karabatić srpski maneken Vladimir Vuksanović, poznat i kao bivši dečko Cece Ražnatović. ‘Istina je da moje srce trenutačno kuca za jednu osobu’, priznala je.

Još početkom ožujka Ava Karabatić se vratila s Kostarike gdje je snimala Survivor, a još uvijek je puna dojmova.

Sve su glasnija i šuškanja da se snimajući popularni reality show zaljubila. Navodno je novi Avin odabranik srpski maneken Vladimir Vuksanović, a evo kako je za Story to komentirala Ava: ‘Istina je da moje srce trenutačno kuca za jednu osobu. Koliko mi je drag pokazat ću time što ću uskoro na koktel partiju jedan koktel nazvati ‘Vuksa’, rekla je nasmijana Ava dodajući kako je s Vladom u svakodnevnoj komunikaciji, te da su u proteklih mjesec dana prošli doslovno sve – od smijeha, svađi do borbe.

Story piše i da je istovremeno s njenim priznanjem, lijepi ‘Vuksa’ prekinuo s djevojkom koja ga je ispratila u Survivor show, studenticom Ivanom.

Ava se dotakla i manekenke Stanije koja ju je otvoreno ogovarala u showu: ‘Ona je za mene skroz nebitna osoba. Da barem imam riječi za nju, onda bi značilo da mi je zanimljiva. Mogu samo reći da će se uskoro u Survivoru vidjeti tko ima, a tko nema mozak – priča Ava naglašavajući kako je jako povrijeđena što su jedne dnevne novine nedavno objavile njene navodne izjave.

Povratak na Net.hr