banner

SREĆA U NESREĆI

AVA KARABATIĆ IZGUBILA MOBITEL: ‘Srećom, nisam promiskuitetna i nemam se čega sramiti’

Ava tvrdi da na svom mobitelu nema nikakav kontroverzni sadržaj te da nikada ništa nije skrivala

Starleta Ava Karabatić prije nekoliko dana izgubila je svoj mobitel, no to je ne brine jer, kako tvrdi, na njemu nema ništa što bi se moglo zloupotrijebiti. “Nasreću, nisam promiskuitetna i na mobitelu nemam nikakav kontroverzni sadržaj. Barem nešto dobro u toj mojoj nevolji s mobitelom”, rekla je za 24sata. Ne misli da bi onaj tko eventualno nađe njezin mobitel na njemu mogao pronaći išta kompromitirajuće. “Ma može mi samo čitati poruke, ali nikad nisam ništa skrivala tako da nemam nikakav strah jer se nemam čega sramiti”, poručila je.

https://www.instagram.com/p/BskxtzAAuYd/?hl=hr

AVA KARABATIĆ IMA NOVO ZANIMANJE: Biste li za njezin uradak dali 500 eura?

Dodala je da ne pati na skupe marke te da joj je najvažnije da je mobitel ispravan. “Pa ja vam ne padam na skupe stvari i nije mi važno koju marku mobitela koristim. Bitno da radi”, rekla je Ava koja je nakon 35 emisija odlučila napustiti RTV Tesla. “Shvatila sam da ima boljih poslova, a i dobila sam neke ponude”, rekla je.

https://www.instagram.com/p/BsOjA2ggRe4/?hl=hr

AVA SE POHVALILA POKLONOM ZA SV. NIKOLU: ‘Ovo malo stvorenje uvelo je radost u moj dom’

Ava se nedavno u Beogradu imala svoju prvu izložbu slika, a neke od njih procjenjuju se na više od 3800 kuna. Tada je od svog prijatelja, zlatara Nebojše Bojovića, dobila prsten na dar. Ipak, poručuje da se ne namjerava tako skoro udati. “Bez brige, nema razloga za strah. Bez obzira na prsten, ja sam i dalje slobodna”, rekla je Ava.

https://www.instagram.com/p/Br5GegZgO57/?hl=hr

https://www.instagram.com/p/Br271XeAXuV/?hl=hr

https://www.instagram.com/p/BrhndvCgIhg/?hl=hr

 

 

Povratak na Net.hr