MNOGI OVO NISU ZNALI / Aleksandra Prijović nije završila srednju školu: 'Ne mogu reći da me nije sramota...'

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Iako je pjevačica bila izvrsna učenica u osnovnoj školi pa je čak 2010. godine sudjelovala i u školskom natjecanju iz hrvatskog jezika gdje je ostvarila 50 bodova, čime je zauzela peto mjesto, nije završila srednju školu

7.11.2023.
15:15
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Iako pjevačica Aleksandra Prijović (28) nije završila srednju školu, bila je odlična učenica u Osnovnoj školi 'Dr. Franje Tuđmana', a u osmom razredu, sudjelovala je i u školskom natjecanju iz hrvatskog jezika.

Nije završila srednju školu

Iako je pjevačica je bila izvrsna učenica u osnovnoj školi pa je čak 2010. godine sudjelovala i u školskom natjecanju iz hrvatskog jezika gdje je ostvarila 50 bodova, čime je zauzela peto mjesto, nije završila srednju školu, prenosi Scena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot/Osnovna škola dr. Franje Tuđmana, Beli Manastir

Aleksandra Prijović peta na županijskom natjecanju

Nakon završetka osnovne škole upisala je hotelijersko-turistički smjer u Drugoj srednjoj školi 'Beli Manastir', ali završila je tri od četiri razreda.

"Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan učenik. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Dosta sam putovala zbog šoua za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu reći da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu", izjavila je pjevačica.

Podsjetimo, Aleksandra je u osnovnoj školi trpjela vršnjačko nasilje upravo iz razloga jer je željela postati pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Prva je kojoj je to uspjelo! Sada za Aleksandru Prijović znaju svi: 'A tko nije čuo za nju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo