Hot

POČELA ULTRA

RAZGOLIĆENA HORDA POHRLILA PREMA POLJUDU: Stigle prve fotke – partijaneri već satima čekaju glavne zvijezde

Prije nešto više od sat vremena počelo je peto izdanje Ultra festivala na poljudskom stadionu u Splitu. Ovogodišnju će Ultru otvoriti južnokorejski DJ Justin OH koji je već na ljestvci top 100 DJ-a.

U 17 su se sati otvorila vrata na stadionu, a tisuće zaljubljenika u elektronsku glazbu već su od ranije čekali pred glavnim ulazom.

Ultru bi ove godine prema procjenama organizatora trebalo posjetiti 40-50 tisuća ljudi po danu. U tri dana trajanja festivala očekuje se između 120 i 150 tisuća posjetitelja. Oni će na festivalu ostaviti desetke milijuna kuna. A osim kuna, posjetitelji Ultre ostavit će iza sebe i smeće, točnije, oko 210 tona smeća. Procjena je to šefice splitske Čistoće, Ljubice Vrdoljak, piše Slobodna Dalmacija.


Partijanerima nije dozvoljeno unutra unijeti nikakve boce ili velike torbe.

Osiguranje je, piše Slobodna Dalmacija, puno strože nego prijašnjih godina, no problema s organizacijom unatoč strogim pregledima nema.

Čini se da je riješen i problem na kojeg su se Splićani prošle godine najviše žalili, onaj da im partijaneri s Ultre uriniraju posvuda po gradu. Tako se sada po cijelom Splitu mogu vidjeti mobilni WC punktovi.

Prve večeri festivala nastupit će, osim DJ-a Justin OH, i Raiden, Frank Walker, Fedde Le Grand, W&W, Axwell / Ingrosso, DJ Snake i zvijezda večeri, popularni DJ Tiesto.

Povratak na Net.hr