‘Želim samo znati tko te pustio na pozornicu!’

Iako je najavila kako će u svojim komentarima na račun natjecatelja biti suptilna, nova članica talent showa X Factor Britney Spears pokazala je svoju grublju stranu.

Svjetlo dana ugledao je promo video nadolazeće sezone američke verzije X Factora u kojem je po prvi puta ulogu članice žirija preuzela Britney Spears.

Iako se od nje očekivalo da bude lijepo lice i tu i tamo prozbori nešto smisleno, Britney je iznenadila kada se pokazala kao tvrd orah i stroga sutkinja u pokušaju da kandidatima pruži konstruktivne kritike i savjete.

U takvom nastojanju jednom se natjecatelju X Factora zamjerila kada je nakon njegovog nastupa kazala samo. ‘Želim znati tko te pustio na pozornicu’. Ova njena izjava šokirala je natjecatelja, a u najmanju ruku iznenadila ostale članove žirija.

Idejni začetnik ovog projekta i ‘glava’ žirija, televizijski mogul Simon Cowell, kolegicu Demi Lovato opisao je kao uvijek nasmijanu i blagu sutkinju, dok je za Britney rekao da je ‘nemilosrdna, pa čak i zločesta, što će se imati prilike vidjeti’.

Povratak na Net.hr