TV

NOVINARSKI TRANSFER

VRAĆA SE TAMO GDJE JE POČELA: Reporterka Ivana Ivanda Rožić napustila Novu TV i prešla u RTL Danas

Ivana Ivanda Rožić, jedna od najboljih i najcjenjenijih reporterki, novo je pojačanje Informativnog programa RTL-a. Ivana će tako dodatno osnažiti reporterski tim središnje informativne emisije RTL Danas, koja od ove jeseni traje 60 minuta.

Ivana se već više od 13 godina bavi novinarstvom. Diplomirana novinarka svoje je početke zabilježila upravo na RTL-u zbog čega se posebno raduje povratku među već dobro poznata lica.

„Bilo je zaista lijepo vidjeti osmijehe kolega kad sam se vratila. Veselim se ponovnom radu s njima, ali jednako tako sam uzbuđena i sretna što me čekaju novi izazovi i novi zadaci“, izjavila je 34-godišnja Ivana.

Nakon tri godine na RTL-u, Ivana je prešla na Novu TV, gdje je radila gotovo deset godina i izvještavala o raznim temama, među kojima se najviše ističe pravosuđe. U mnogobrojnim javljanjima i reportažama koje je odradila, kaže, teško je naći onu najposebniju, ali naglašava da naročito voli izvještavanja koja uključuju povišenu razinu adrenalina.

„Teroristički napadi, poplave, izbor pape… Sve su to događanja koja zahtijevaju posebnu razinu organizacije, brzinu i improvizaciju što me posebno raduje“ kaže Ivanda, koju već u ponedjeljak, 6. studenog možete gledati u 18:30 u središnjoj informativnoj emisiji RTL Danas.

Povratak na Net.hr