TV

TUZLANKA MINELA: ‘Naša je ljubav tragično završila, ali ja i dalje vjerujem u ljubav’

Lijepa Minela Ibrakić živi za to da joj se dogodi ljubav.

Teško je živjeti bez osoba koje su nam uljepšale životne trenutke i ne možemo prihvatiti da ih nema, jer ćemo uvijek imati osjećaj da su tu pored nas, a upravo taj osjećaj najbolje poznaje mlada Tuzlanka Minela Ibrakić.

KORAK BLIŽE MANEKENSTVU: Pogledajte kako Nevenka iz Ljubav je na selu igra košarku

“Bez obzira na svoje godine, priznajem da sam doživjela pravu ljubav! Zvao se Elvis i bili smo zajedno dvije i pol godine. Nažalost, ta je ljubav tragično završila i takvo što nikome ne bih poželjela da se dogodi”, priznala je Minela o svom prvom dečku koji je doživio srčani udar.

Mlada Minela objašnjava da taj osjećaj nikad ne prolazi jer bez obzira na to što radi, rado se prisjeća svoje prve prave ljubavi. Odlučila je hrabro krenuti naprijed i lakše se nosi kada je okružena voljenim osobama.

Od tog tragičnog trenutka Minela uočava ljepotu života te, kako kaže, svaki joj je dan lijep na neki svoj poseban način.

Mlada 19-godišnjakinja krenula je za avanturom svoga života, a prije početka showa Ljubav je na selu izjavila je da se prijavila zbog novog iskustva i upoznavanja novih ljudi od kojih bi mogla i nešto novo naučiti.

Kako će izgledati Minelina avantura u popularnom showu Ljubav je na selu, ne preostaje ništa drugo već pratiti od ponedjeljka do srijede u 21:10 sati na RTL-u.

Povratak na Net.hr