Play ponuda

VIJOLETU IZBACILI IZ ŽIVOTA NA VAGI: / 'Ovo je prvi put da mi nije bilo teško nekoga napisati, mirno ću spavati'

Image
Foto: RTL

Vijoleta je prokomentirala da je htjela da žena konačno pobijedi u showu te da misli da je Maja sama sebi podmetnula kajlu jer bi imala više šanse za ostanak u showu da je ostala ona, a ne Dominik

25.11.2020.
23:20
RTL
Play ponuda

Napeto vaganje kandidata se nastavilo, a sljedeća je na redu bila Vijoleta, koja je ispričala svoje doživljaje boravka u šumi. Nije bila sretna jer joj je bilo hladno, a i priznala je da joj je u izazovu nedostajao Edo jer bi je on smirio i motivirao u trenucima panike u adrenalinskom parku.

Vijoleti je vaga pokazala 2,3 kg manje, što je za nju jako dobar rezultat pa zadovoljstvo nije krio ni trener.

Marica je rekla da joj je u prirodi bilo super, ali nije bila zadovoljna međuljudskim odnosima.

„Mislila sam da će biti super da smo svatko za sebe, a to sad baš i nije super. Ne volim na takav način igrati“, komentirala je Marica te dodala da ne želi pričati o kalkulacijama i tome za koga glasati.

„Bila sam takve volje da sam htjela popiti vodu i da sam u plusu pa da izađem vani“, komentirala je Marica, a Edo je kazao kako se boji da se Marica počela previše fokusirati na takve stvari, a miče se od treninga. Ona je izgubila 2,2 kilograma, što je po Edi bio pomalo razočaravajući rezultat.

Ante je zaključio da je svima u showu želja ostati što duže, ali neki to čine kako bi osvojili novac, a drugi kako bi vratili život u svoje ruke. Sanja ga je pitala je li jeo više čobanca nego što je trebalo, a nakon Antinog priznanja da je imao cheat meal, Edo je bio poprilično razočaran.

„Imaš utrku koja traje 14 krugova i ti u 14. ili 13. krugu odlučiš da ćeš malo lakše trčati. Ili trčiš ful gas ili ne trčiš“, kazao je Edo.

Ipak, njegov rezultat bio je fantastičan – izgubio je 4,7 kg. Nakon tog rezultata je priznao da je pojeo dvije porcije čobanca iako Edo nije vjerovao da je samo toliko pojeo.

I Dominik je rekao da je uživao u čobancu, ali nije htio priznati o kojem broju se radi. Petra je komentirala da je čula da je netko rekao da je pojeo sedam posudica čobanca, ali da ipak ne vjeruje da je to istina. Dominikova vaga pokazala je 1,9 kg, a uz kilogram prednosti koji je dobio u velikom izazovu Dodo je izgubio 2,9 kg.

Maja presudila kod glasovanja

Iako su ispod žute linije trebala biti samo tri najlošija rezultata, Dominik i Vijoleta su imali isti postotak tako da su se naposljetku oboje našli ispod žute linije, uz Maju i Maricu.

Marica je glasala za Dodu jer se s njim najmanje zbližila. Matej je glasao za Vijoletu jer smatra da ima krive motive zašto je u showu, tj. da nije ispravan motiv htjeti samo doći do finala, a i smatra da je dogovarala s drugima da se izbaci Dodo. Dominik je glasao za Vijoletu jer Maju i Maricu poštuje više nego nju a i trude se više od Vijolete. Ante je također svoj glas dao Vijoleti.

„Ovo je prvi put da mi nije bilo teško nekoga napisati. Mislim da ću moći prvi put mirno spavati s tim da sam nekoga napisao“, komentirao je Ante.

Petra je glasala za Dominika iz ženske solidarnosti, baš kao i Vijoleta i Dominik. Maja je napisala Vijoletu jer smatra da bi je napisala na sljedećem vaganju, dok vjeruje da Dominik to ne bi napravio. Prema tome su Dominik i Vijoleta imali po četiri glasa pa je o konačno ishodu odlučivao njihov ukupni rezultat.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dominik je u show došao sa 162,6 kg, a dosad je izgubio 39,2 kg, što je 24,1% tjelesne mase. Vijoleta je došla s 120,9 kg, a sada ima 95,7 kg, što je u postotku gubitak od 20,8% te je prema tome ona ta koja napušta show.

Vijoleta je prokomentirala da je htjela da žena konačno pobijedi u showu te da misli da je Maja sama sebi podmetnula kajlu jer bi imala više šanse za ostanak u showu da je ostala ona, a ne Dominik.

Povratak trenera

Dan nakon Vijoletinog ispadanja kandidatima dolaze treneri Maja i Edo, a kako više nema timova, dogovor je da Edo trenira dečke, a Maja djevojke. Kako neko vrijeme nisu trenirali s trenerima, kandidatima je povratak pod Majin i Edin režim bio poprilično zahtjevan.

Trenerica Maja posebno je pohvalila Petru, koja se iz temelja promijenila otkad je u showu, ne samo fizički, nego i karakterno.

Za kraj treninga cure i dečki imali su mini izazov u planku, a pokazalo se da je Zdravka fizički najjača pa je odnijela slatku pobjedu.

A za potrebe velikog izazova kandidati su otputovali u Vukovar, gdje ih čeka zadatak spajanja puzzli, ali pritom moraju proći 1200 metara kako bi zadatak bio izvršen dok će najbrži osvojiti kilogram prednosti na vaganju.

Kako će zadatak završiti, doznajte u emisiji u četvrtak u 21.15 na RTL-u!

Play ponuda
Play ponuda