TV

'NAJSLAĐI BOŽIĆ'

SVE SE DIMI KAD ZVIJEZDE KROČE U KUHINJU: Napeto u humanitarnoj epizodi specijala ‘Tri, dva, jedan – peci!’

Natjecatelji su već u prvoj epizodi humanitarnog specijala ‘Tri, dva, jedan – peci’ imali vatreno krštenje!

Među silnim kolegama i prijateljima iz svijeta showbiza, Maja Bajamić i Leo Pavlačić uspjeli su skrenuti pažnju na sebe – gorećim keksima! Tema cijelog specijala je „najslađi Božić“ stoga će zvjezdani natjecatelji tijekom osam epizoda pripremati klasične i moderne slastice koje nam uljepšavaju upravo ovaj, najradosniji blagdan.

Ornela Vištica i Josipa Bortiek Klobučar, Ivana Banfić i Tomislav Tržan, Petar Ćiritović i Borko Perić te Maja Bajamić i Leo Pavlačić večeras će u svom prvom pojavljivanju u showu peći čak dvije vrste keksića. Za sve to imaju na raspolaganju 60 minuta vremena i neograničenu moć ispitivanja žirija za savjete, ukoliko zapnu s pripremom zadatka. Članicu žirija ovog humanitarnog izdanja slastičarskog showa, Anu Marcelić, zanimalo je kako natjecatelji napreduju, kojim će to dodacima ukrasiti svoje unikatne kekse i čime će sve iznenaditi nepca žirija. Za zabavu uvijek raspoloženi natjecatelji otkrivali su tajne sastojke, svi osim Tomislava.

„Stavili smo razne tajne sastojke u svoje kekse, no ne možemo vam ih otkriti jer ćete ukrasti našu ideju i onda kekse prodavati u svojoj slastičarnici kao jako skupe delicije. Sve ostaje pod velom tajne…“, rekao je Tomislav dok ga je imenjak, član žirija Tomislav Špiček, gledao ispod oka. Međutim, Tomislav se ne treba bojati Špičeka i njegovih strogih komentara jer su ga okićeni borovi u studiju raznježili.

Maja i Leo imali su poteškoća kod izvršavanja zadatka jer im se zapalio papir za pečenje netom prije isteka vremena. Hoće li Špiček biti nježan u komentarima kada mu Maja i Leo na kušanje donesu kekse s okusom i mirisom doma, ostaje tajna sve do emitiranja premijerne epizode specijalnog, humanitarnog izdanja slastičarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – peci!“ – večeras u 21:40 samo na RTL-u!

Povratak na Net.hr