TV

TLZP

STIŽE NAM ‘SMOKVICA’: ‘Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči’

Evo koje nas sve transformacije čekaju ove nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Ove nedjelje u Tvoje lice zvuči poznato Damir Kedžo ulazi u uski korzet i postaje Carmen. ”Meni je to ultimativno pjevanje. Mislim da interesantnije od ovog ne može. Nemam tu tehniku, nisam to nikada radio,” izjavio je Kedžo, no vidjet ćemo uskoro kako je uspio savladati zahtjevnu Carmen i kako će otpjevati jednu od najpoznatijih arija ove opere, Habaneru.

Žanamari će postati Billy Joel, a otpjevat će poznati hit Uptown girl. ”Zanimljiv mi je taj njegov pogled. Svi znamo tu pjesmu,” komentira Žanamari koja odijeva za ovu prigodu odijelo automehaničara, baš kao što je Billy Joel odjeven u spotu njegovog hita iz 80-ih.

ANA MARAS IMA PROBLEMA S NOVIM IZAZOVOM: Teško mi je biti smirena, nisam ja taj tip

U nedjelju saznajemo i koga je Matteo izabrao za svog jokera, kome je podario povjerenje da umjesto njega otpjeva pjesmo Hello od jedinstvene Adele. On je svog jokera nazvao ”jokadele”, a vidjet ćemo hoće li ta osoba povratiti Matteovo povjerenje.

image0016

”Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči,” komentirao je Filip ususret šestoj emisiji showa u kojoj je dobio zadatak otpjevati pjesmu Smokvica od Tajči. Filip će biti našminkan i odjeven baš kao Tajči u ovom spotu, a iza njega je nekoliko dana treniranja njenih specifičnih plesnih pokreta i gestikulacija.

Fil Tilen će nas zabaviti s hitom Sexy and I know it od LMFAO. ”Moram se skinuti gol pred milijun ljudi, to mi je malo tlaka,” komentirao je Fil, no on zna da će morati proći transformaciju i imitaciju spota u potpunosti te će pristati na sve elemente.

Hanu Hegedušić vidjet ćemo u ulozi četvrte članice žirija ovotjedne emisije, Danijele Martinović, a izvest će dvije njene pjesme, Neka mi ne svane i Pleši sa mnom. Lanu Jurčević čeka muška uloga, transformacija u Seana Paula i pjesma Temperature, a Ana Maras će se ove nedjelje u showu Nove TV podsjetiti na hit Vlade Kalembera Vino na usnama.

Ne propustite novu emisiji Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje u 20 sati.

Povratak na Net.hr