Sulejman tražio od Hurem da ispije otrov!

U nedjelju 13. siječnja na ekrane RTL Televizije vraća se „Sulejman Veličanstveni“, a mi vam otkrivamo kakvi zapleti vas očekuju.

U Topkapi palači odvija se prava drama. Shvativši da joj se zdravstveno stanje pogoršalo, Efsun odluči provesti svoje posljednje trenutke života u prinčevom naručju, upozoravajući ga da se čuva Hurem koja ga je htjela otrovati. Njihovom posljednjem razgovoru prisustvuje i Mahidevran, koja će o Hureminom pokušaju ubojstva princa odmah obavijestiti sultana. Sulejman isprva negira njezine tvrdnje, ali promjeni mišljenje kada to čuje i od sina Mustafe, dok Hurem i dalje tvrdi da je nevina. Kako bi se sam uvjerio u istinitost optužbi, sultan se obračuna s Hurem i zatraži od nje da žrtvuje vlastiti život u znak odanost i ljubavi – tako što će za njega ispiti otrov.

Iako ne zna za Nigarinu trudnoću, Ibrahim se pokušava opametiti i vratiti se supruzi od koje se otuđio, a Gul-aga prenosi sultaniji Hurem dvorski trač o novom Mahidevraninom i Mustafovom planu – pod svaku je cijenu žele uništiti, i to na način da je odvoje je čim prije od sinova.

Hoće li kalfa Nigar moći čuvati svoju tajnu među silnim spletkarošicama u haremu? Što će učiniti Hurem kako bi se riješila Mahidevraninih spletki? Odgovore na ova i druga, još nepostavljena pitanja, gledatelji će doznati u novim epizodama serije “Sulejman Veličanstveni” koja se vraća na RTL Televiziju u nedjelju, 13. siječnja u 20 sati, i to dvostrukom epizodom.

Povratak na Net.hr