TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Mithat promatra kako se Hazal i Damir sve više zližavaju (Tuđi život)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

Rodila se Valentina. Mauricio je gleda i odmah je želi uzeti u ruke. Daje joj morsku zvijezdu. Nurijina mržnja prema Paulini raste. Bori se s njom za majčinu ljubav. Nuria je sretna nakon što je doznala da nosi sina i da će on biti Muratov nasljednik. No dijete umire nakon rođenja. Nuria gubi razum i optužuje Paulinu za djetetovu smrt.

Voli me zauvijek (Paulina)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Banu je izbačena iz kuće jer nije platila stanarinu. Djevojke su iznenađene kad dobiju novu sustanarku, a istovremeno se i dalje nadaju da će se Feride oporaviti i vratiti im se. Feride je deprimirana i ne želi da joj se djevojke približavaju jer smatra da nisu sigurne uz nju.

Anđeli (Kader i Songul)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Odluka koju će Harun donijeti, koliko god ga Džihan pokušavao spriječiti, biti će njegova najveća kušnja s Ozanom. Džandan upada u veliku stupicu. Asuman se pak, nesvjesna Damirovih planova, u potpunosti predala toj ljubavi. A Mithat koji svjedoči zbližavanju Hazal i Damira koji joj se predstavio kao Demir, bespomoćno promatra što se događa. Dilara se budi, no ubrzo postane jasno da pati od gubitka pamćenja.

Tuđi život (Džihan i Rahmi)

NOVA TV, 22.00, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nera s Mladenom odlazi na razgovor u osječki vrtić te dobiva posao. Presretna, odluči ipak ostati u selu. Za to vrijeme Martina pokušava porazgovarati s Evom, koja joj se djelomično otvara. Žana pak dobiva dokaz da je Eva cijelo vrijeme lagala – u izvješću njemačke policije stoji da je Wolf mrtav već šest mjeseci.

Irena i Vinko se posvađaju, jer se njemu više ne da slušati njene napade kontrole, a ona se ljuti jer ju nitko u kući ne doživljava. Naposljetku se mire, zahvaljujući Heleninom savjetu.

Nikola, Žana, Petar i Ana su kod Mare na trudničkom tečaju. No, Mara se ubrzo pretvori u pravog tiranina, raste stres pa sve završava naprasnim prekidom tečaja.

Joza je ljut na Helenu, jer misli da se ne želi udati za njega zbog Holcera. Očajan je i želi prodati svoje markice.

Zvonko i Kata dogovaraju novi spoj, ali Zvonka poljulja Domagoj koji misli da se Kata još nije oporavila od Dalibora. Zvonko razgovara s Katom koja mu objasni da ga voli i da želi biti s njim, iako ju je povrijedila prošla veza.

Zlatni dvori (Ana i Petar)

Povratak na Net.hr