TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kako bi se dodvorio Antunu, Petar u šali zaprosi Anu (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Manuela tješi Anu nakon što je ugledala Rodriga s drugom. Ana s Evom odlazi pedijatru. Kada treba platiti pregled, shvati da joj je Jonas ukinuo alimentaciju. Eva kupuje stan i useljava se onamo s kćerima i unukom. Vitória predbacuje Ani neangažiranost na treningu. Ana se zabrine jer Júlia ima vrućicu. Eva šalje Anu na spavanje i pobrine se za unuku. Ana igra meč i gubi. Vitória je kori u svlačionici i kaže joj neka vrati Júliju. Ana joj uzvrati spomenuvši Alice. Vitória niječe da ima kći imena Alice. Ana se ispriča Alice, ali Alice joj ne oprašta. Ana se zarekne da će biti disciplinirana u tenisu i da njezin privatni život neće imati nikakvog utjecaja. Vitória moli Anu Alicein broj telefona. Vitória odlazi Alice kako bi razgovarale.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marica prizna Marku da je Stipe organizirao Inesinu otmicu! Marko isprva ne vjeruje njezinim riječima, ali će njegova srdžba prema ocu sve više rasti. Stipe se uzalud pokušava opravdati. U međuvremenu, Milivoj očajava sam u hotelskoj sobi i poseže za alkoholom. Ana ponovno Srđanu predbacuje njegovu „odsutnost duhom“ i odlazi kod Milivoja, Jakov i Luka nastavljaju prepirku zbog Sare, a Marko i Ines se opet posvađaju, nakon čega se Marko vrati u dom Odakovih i udara Stipu šakom u glavu!

Ruža vjetrova (Ines)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Asim se ispričao svojim kćerima i odužio Jamanu. Ender je potresena činjenicom da njezin otac ima još jednu kćer. Ona sad čuva tajnu koja bi mogla razoriti njezinu obitelj. Sude poziva Asima na večeru kako bi se zbližila s njime. Ejlulina pomajka pripremila je iznenađenje za Ejlul. Jaman je saznao da će njegova obiteljska kuća u Tozludereu biti srušena.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kader ponovno odlazi k Banu, koja je pokuša otjerati iz svoje kuće. Uzrujana Kader odlazi i sa sobom povede svoju polusestru Derin, te je zatvori u pekarnici na vrećama brašna, kako je i nju ostavila Banu nakon rođenja. Neriman saznaje što se dogodilo. Džemre posjeti osobe iz svoje prošlosti, a Ejlul je tužna jer joj vlastita majka ne vjeruje.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Vinka izjeda krivnja zbog Fedorova uhićenja, pogotovo kad uvidi koliko se ovaj brine zbog Nere pa mu zato obeća pomoći. Kata nastavlja s rigoroznom dijetom i pritom terorizira Ivana i Zvonka, koji imaju zadatak držati je pod prismotrom. Uspijeva odoljeti iskušenjima, no pred sam kraj počinje se lomiti. Dan je velike proslave i, na Jozin i Holcerov poziv, u selo stiže Leticija, spremna na obračun s Frančeskom. Posrnuli muž pred svima dobije po glavi, a Helena ostaje slomljena srca kad shvati da je bila samo jedna u nizu. Holcer i Joza daju sve od sebe da ju utješe, ali ona posumnja da njih dvojica stoje iza Leticijinog iznenadnog dolaska. Antun popusti Petrovoj molbi da kod njih prenoći, ali mu ne dopusti da spava s Anom u sobi. Petar u šali zaprosi Anu i time se pohvali Antunu, ali ovaj nije impresioniran: od njega traži ‘pravi’ dokaz ljubavi. Ana i Petar saznaju da im je pjesma ispala s top liste. Razočarana Ana shvaća da neće moći zarađivati od pjevanja etno pjesama.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr