TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kahraman kreće za opasnim Maksutom koji je oteo Elif (Sudbina)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Lúcio kaže Evi da je rekao Manueli da se Ana probudila iz kome. Manuela se sastane s Rodrigom u uredu, ali ne kaže mu istinu o Aninom oporavku. Tiago moli Cris da mu pomogne oko zadaće, ali ona odvrati da je zauzeta. Manuela posjeti Anu i razveseli se. Ana želi vidjeti kćer. Dora i Marcos razgovaraju i na kraju se poljube. Odlaze u njegov stan. Vitória je stroga prema Sofiji tijekom treninga. Ana redovito odlazi na fizioterapiju, a Eva prigovara da premalo vježba. Lúcio moli Evu da ima povjerenja u fizioterapeute. Manuela kaže Rodrigu za Anin oporavak, a on je želi posjetiti. Manuela mu laže da neće stići na vrijeme u bolnicu. Manuela kaže Alice da ne želi biti prisutna kada se Ana i Rodrigo vide. Rodrigo ulazi u Aninu sobu, a ona otvori oči.

Život teče dalje (Ana i Manuela)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Srđana izjeda grizodušje zbog afere koju je imao s Milom dok je Ana bila trudna i otvoreno prizna Mili da, iako mu je stalo do nje, oni nikada neće biti zajedno. Navečer, dok je pospremao Anine stvari, Srđana šokira pronalazak Milivojeve fotografije i glasovne poruke upućene Ani. U međuvremenu, policajci odvode Zvonu iz kafića u pritvor, a Jakov, iz grižnje savjesti i kukavičluka pred Sarom, plati Zvoni jamčevinu. Adrijana u razgovoru slučajno naljuti Suzanu, koja utjehu potraži u Ivanovom zagrljaju. Te večeri, prema Stipinoj želji, Nives pozove Ivana u posjet Odacima.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul kaže Serkanu da ga više ne želi vidjeti. Serkan je šokiran i povrijeđen no ubrzo shvati da u svemu prste ima njegova majka. Banu sazna da će Sedat prebaciti Derin u bolnicu u inozemstvu i pokušava to spriječiti. U školu dolaze novinari da bi intervjuirali Meral koja je pobijedila na natjecanju u pjevanju.

Anđeli

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Maksut ne može shvatiti da ga Elif ne želi i pod svaku cijenu je želi pokraj sebe, pa odluči poduzeti drastičan korak – otima Elif. Kada shvati da je u opasnosti, Kahraman kreće u potragu za njome. Kad je pronađe prisiljen je suočiti se s opasnim Maksutom. Elifin i Kahramanov život sada su u velikoj opasnosti.

Sudbina

NOVA TV, 22.15, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Vesna svojim zabavnim duhom oraspoloži Anu i obeća joj doći drugi dan pomoći u pravljenju torti. No, nakon tajanstvenog poziva, Vesna bez pozdrava otputuje i propusti humanitarnu akciju za Galoviće. Ivan, koji pristaje biti Petrov vjenčani kum, širi vijest o vjenčanju. Helena i Martina negoduju, dok je Vinku žao zbog Petra i Ane, ali i drago zbog Petrove odlučnosti. Neru šokira što Petar želi skromno vjenčanje, i to samo kod matičara. Ana hini ravnodušnost te Petrovu odluku smatra moralnom. Usprkos ozlijeđenim prstima, Zvonko uspije osvojiti biljarski turnir i novce za Galoviće, dok Nikola nadmaši Neru u licitaciji Anine torte. Ipak, najveći donator je Petar, no on to skriva i prepušta čast Nikoli. Žana je presretna, hvali “darežljivog” Nikolu, ne sluteći da je potpuno u krivu. Galovići su presretni zbog fantastičnog ishoda večeri, a zaneseni Antun mašta o otkupu svog imanja na sutrašnjoj dražbi. Ana je razočarana što nema Vesne, no Kata ju uspije malo oraspoložiti.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr