SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: / Hulija nikako da se smiri i posveti samo Kerimu i djeci (Djevojka sa sela)

Image
27.8.2018.
10:03
VOYO logo

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Spone ljubavi

Ciro nagovori Magnoliju da razgovraju. Flavia moli Mileide da joj gata. Mileide joj kaže da ostvari ljubavnu vezu s Misaelom. Gledson odlazi Wesleyu na crpku, ali razočara se kad ga ugleda sa sinom. Pedro i Helo se pomire. Salete posjeti Gustava u bolnici. Antonio savjetuje Leticiji da se zbliži s Marinom. Augusto vidi Saleteinu sliku s Gustavom u bolnici i zabrine se. Tiago kaže Antoniju da ga je Marina poljubila. Leticia odlazi na masažu k Marini i pozove je k sebi na večeru. Wesley pozove Gledsona da izađu. Tiago nazove Leticiju, a Marina se javi. Juninho pokaže Alineine slike Yari i Misaelu. Antonio kaže Leticiji da zaboravi ono što joj je savjetovao i da se ne zbližava s Marinom.

Image

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Začin ljubavi

Fatih, Zejnep i ostali uživaju na selu. Istražuju i uživaju u prirodnim ljepotama. Kada se vrate u Istanbul, Ajfer sazna da se pojavio Fadikin otac što ju jako uznemiri. Ševket pokušava pronaći Selimova oca, a Merjem se tomu protivi. Mukades pak saznaje da je Mustafa odveo Selin u Sivas pa ga zbog toga napada. Ševket odvodi obitelj na brod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Djevojka sa sela

Huliju i Mahira ispituju u policijskoj postaji. Svi su zabrinuti, pogotovo Kerim koji želi da Hulija živi miran život s njim i djecom. Husejin i Zejnep vraćaju se s medenog mjeseca i obitelj priprema zabavu na otvorenom. Bade je zabrinuta zbog prijemnog ispita pa ju Kerim hrabri. Hulija daje novi zadatak Mahiru i, ovoga puta, Zejnep - spojiti terapeuta i Hatidže. Bajrama muči odnos sa Suhejlom. Otkada Džeren nije kod njih, Suhejla je opet hladna prema njemu. Husejin mu daje ideju kako to riješiti.

Image

NOVA TV, 21.30, TURSKA SERIJA, Kazna

Kan se probudi prehlađen od umora i borbe koju je proživio u noći. Ali Nežat ga vodi k Naz na pregled. Naz, koja se bori da otplati Umutov dug, prima još jedan posjet u bolnici. Suoči se sa Sinem, ženom koja je provela noć s Umutom. Odigra svoju zadnju kartu i objavi joj da je ona Umutova ljubavnica. Umut to ne uspijeva spriječiti unatoč svom trudu koji je uložio. Kada dođe, Naz je odavno već sve saznala. Ali Nežat nehotice je vidio što je Naz doživjela. Naz se ne može nositi s time i nestane. Umut nikako ne može pronaći Naz. Očajan je i potpuno se predaje radu na prezentaciji svog automobila. Gendžo je sve bolje. Naz će sresti neočekivane goste u hotelu u koji je došla sabrati misli. Ali Nežat je jako zabrinut za Naz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo