TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Emir se na proslavi zaruka sprema na još jedan potez (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Upraviteljica zatvora dolazi u Silvijin stan i ondje pronalazi njezinu osobnu iskaznicu. René ne želi priznati dijete. Ileana to koristi kako bi pritisnula Gonzala. Angélica ostaje u Parizu dok Deborah ne prizna Leonelove zločine. Julieta očajava kada shvati da Adriane nema. Njezina mržnja prema Gonzalu i njegovoj obitelji ponovno izbija u još jačem obliku.

Voli me zauvijek (Angelica)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Pokušavajući napraviti pobačaj, Mesude strada u nesreći. Ejlul trči u bolnicu i doznaje da joj je majka paralizirana. Mesude je ostala nepokretna. Dolazi kući iz bolnice. Kemal iskorištava tu situaciju i ne želi pustiti u kuću Ejlul i djevojke. Djevojke ne žele uznemiravati Topraka i Feride koji su otišli na medeni mjesec.

Anđeli (Toprak i Feride)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Kako bi finalizirao svoj novi veliki plan, Emir se odlučuje na posljednji potez koji će ostvariti na Kemalovim zarukama. Asu proživljava najsretniji dan svog života, ali osjeća da se nalazi u Emirovoj sjeni. Prije zaruka s Asu, Kemal se susretne s Nihan. Iako misle da je ovo trenutak da se oproste jedno od drugoga, sudbina ih više nikada neće rastaviti. Kemalove i Asuine zaruke postaju novi okidač za Kemalovu i Nihaninu sudbonosnu ljubav. Na pomolu je snažan vjetar koji će donijeti veliku oluju.

Bit ćeš moja (Kemal i Asu)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr