TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Defne nastoji uvjeriti Kahramana da je Elif željela pobaciti (Sudbina)

RTL TV, 11.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Nakon što se posvađala i počupala s Nives zbog Ivana, Suzana shvati da on nije vrijedan toga i napusti dom Odaka kako bi raskinula sve odnose s Ivanom, ne znajući da ju je on namjeravao zaprositi. Iako obeća Marku da će zadržati prsten, Ines stoji pri odluci da je njihov brak gotov. Svoju bol i razočaranje povjeri Nikoli, koji joj prizna da se sam našao u propalom braku kada ga je žena prevarila s najboljim prijateljem. U međuvremenu, Mila odluči potražiti Srđana u kolibi na osami, u koju je pobjegao prije mjesec dana želeći biti sam. Jakov zbog Sare odbije spavati s Mirjanom, ali joj ponudi posao konobarice u svom kafiću. Nives napadne Ivana zbog prevare sa Suzanom.

Ruža vjetrova

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Manuela se začudi kad vidi da je Ana u njezinoj kući. Primijeti da sestra plače. Manuela je vozi kući i objasni joj svađu s Rodrigom zbog psa. Manuela zamoli Anu da preda Evi njezinu pozivnicu za rođendansku proslavu. Alice kaže Suzani kako Renato skromno živi. Marcos i Dora objave kćerima da će odsad živjeti skupa. Eva se prepire s Anom jer je izašla, a nije joj se javila. Ana predaje majci Manuelinu pozivnicu. Rodrigo se povjeri stricu da je veoma nemiran u vezi s Anom. Renato sazna da je Alice otkupila sve njegove fotografije. Lourenço kaže Rodrigu da se viđa sa ženom koju je upoznao na internetu, a Celina kaže Dori da je i ona upoznala nekoga na internetu. Rodrigo daje Manueli skupocjeni nakit za rođendan. Ana dolazi k Manueli s Lúciom, a na proslavu dolazi i Eva. Cris je žalosna jer je Jonas zaboravio njihovu godišnjicu braka. Rodrigo moli Anu da razgovaraju.

Život teče dalje (Rodrigo, Ana i Julia)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Mesude ne može naći dadilju pa pozove Ejlul da joj pričuva dijete tijekom dana te joj kaže da Kemal neće biti kod kuće. Ejlul nevoljko dolazi, ali ondje upada u Kemalovu stupicu. Songul primijeti da su Kader i Dženko sve prisniji i zabrine se jer želi zaštititi Kader od dodatne boli nakon Banuina odlaska.

Anđeli (Serkan)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Budući da Kahraman ne dopušta svom nećaku Keremu da bude u bliskijem odnosu s Elif, Kerem počne vjerovati da Kahraman voli Elif i zbog toga će se uskoro početi svađati. Elifin i bebin život u velikoj je opasnosti, a Defne se trudi da Kahraman povjeruje da je Elif namjerno pokušala pobaciti.

Sudbina

Povratak na Net.hr