Play ponuda

Razbijači mitova istražuju: Jesu li scene iz popularnog filma zaista moguće?

shimmer fallback

Nova sezona popularnog serijala Discovery Channela započinje sa specijalnom emisijom posvećenom Zvjezdanim ratovima u kojoj se istražuje jesu li neke od scena u popularnim filmovima zaista moguće.

16.4.2014.
12:37
Play ponuda

Discovery Channel započinje s emitiranjem 9. sezone popularnog serijala Ra­zbijači mitova, koji provjeravaju popularne mitove i urbane legende koristeći se znanošću da bi odvojili činjenice od fikcije. Sezona će se otvoriti specijalnom emisijom posvećenom Zvjezdanim ratovima u subotu 19. travnja.

Razbijači mitova: Zvjezdani ratovi: Osveta mitova istražuje može li Luke doista prebaciti sebe i Leiu preko ponora samo pomoću kuke koju izvuče iz po­jasa? Je li Han uistinu mogao spasiti Luka od hladnoće stavljajući ga u raspore­nog Tauntauna? Je li primitivno oružje Ewoka moglo uništiti sofisticirano oružje Darth Vadera?

//www.youtube.com/embed/CXmp1hLK0tY

U devetoj sezoni između ostalog Razbijači mitova od redatelja Jamesa Came­rona traže da im objasni zašto Rose i Jack nisu podijelili splav i preživjeli poto­nuće Titanika, te istražuju je li micanje mrtvog tijela doista lako kao što izgleda na filmu.

Provjeravaju i mit iz Prvog svjetskog rata: može li ugao rova usporiti udarni val i spasiti život nekom vojniku? Adam i Jamie izvode svoju do sada na­jopasniju vratolomiju, pokušavajući voziti motocikl preko jezera. Uz to, Kari, Grant i Tory surfaju na dasci na raketni pogon i doznaju je li moguće pobjeći iz visokog hotela uz pomoć improviziranog padobrana. Hoće li njihovi padobrani kućne izrade prkositi gravitaciji, ili ih ostaviti u slobodnom padu?

Play ponuda
Play ponuda