TV

'MIJENJAM ŽENU'

RADE ODUŠEVLJEN ZAMJENSKOM ŽENOM: Za ‘kobru’ Liviju je čak i usisavao, a Alen je večerao ‘kuretinu’

Rade je bio oduševljen mladom zamjenskom ženom pa joj je odmah želio ugoditi, a Radi se nije svidjelo što dugo mora šetati psa Macanićevih. Kao iznenađenje će se kod Alena družiti sa svojim sinovima, Mikom i Gibom.

U prvoj epizodi showa Mijenjam ženu zamijenile su se zvijezda regionalnog Big Brothera Rada Vasić i Livija, žena još jedne reality zvijezde, Alena Macinića Svisca.

‘MIJENJAM ŽENU’: Rade Vasić mašta o mladoj ljepotici, a supruga Alena Macinića o njegovom dvojniku

Radin suprug, Rade, nadao se vitkoj i zgodnoj zamjenskoj ženi, a kada je ugledao Liviju, znao je da mu se želja ostvarila. Sviščeva supruga je bila oduševljena kada je vidjela fotografije obitelji Vasić na zidovima i shvatila gdje se nalazi. Rade je bio toliko oduševljen zamjenSkom ženom da ju je odnio u trgovinu kako ne bi zaprljala čizmice.

I Alen je zadovoljan zamjenskom ženom

rada-i-bazen

 

Kada je Alen ugledao Radu, bio je šokiran, ali pozitivno.

“Dobio sam pravu domaćicu”, rekao je Svizac. Radu je pak najviše oduševio bazen ispred kuće.

Livija je svojoj zamjenskoj ženi ostavila nekoliko uputa. Rada će morati šetati psića, pripremati Alenu zdravu hranu, vježbati s njim te brinuti o njenom cvijeću i ići na njezin posao.

Radi su se svidjeli svi zadaci, osim šetanja psa.

“Doktorica mi je rekla da trebam smršaviti nekoliko kila”, rekla je Rada vezano uz treniranje, a ni posao dizajnera interijera joj ne predstavlja problem: “Imam iskustva, znam odabrati boju i znam što je moderno”, rekla je mama Vasić.

Rade negodovao zbog večere

 

blagovanje-rade-i-livija1

Kako bi impresionirao svoju zamjensku ženu, Rade se primio usisavača, iako mu je sin rekao kako je Livija više za njega. No, entuzijazam mu je splasnuo kada je za večeru na tanjuru ugledao zdravi obrok, a ne kobasice. Alen se pak pošteno nasmijao kada mu je Rada rekla da će večerati ‘kuretinu’.

Iznenađenje za Radu

Rada je pokušala šetati Livijinog i Alenovog psa više od kilometra, no nije joj pošlo za rukom. Alen ju je odveo u frizerski salon gdje su je iznenadili njeni sinovi blizanci Mika i Giba.

majka-grli-gibu-ili-miku

Kasnije je posjetila Livijino radno mjesto i pohvalila njen rad. Livija, koja se bacila na uređivanje Radina vrta, razočarala se kada je shvatila da gospođa Vasić u kući ima umjetno, a ne pravo cvijeće.

Rada je otišla s novim suprugom i blizancima na trening, no nije joj baš išlo. Nije uspjela napraviti nijednu vježbu.

“Počela sam raditi, ali nisam mogla jer sam debela”, zaključila je Rada.

Livija je “kao kobra”

rada-i-rade

Njen je suprug u Srbiji organizirao zabavu u čast gošći, a Livija ga je oduševila svojim plesom.

“Moja Rada je nekad bila najbolja u trbušnom plesu. Livija se savijala kao kobra”, rekao je Rade koji nije skidao zadovoljni smiješak s lica.

Povratak na Net.hr