TV

RIGOROZNE KAZNE

PAŽANIN SE PITA TKO JE OVDJE LUD: ‘Gledam u tu spizu i dođe mi da umren od smijeha!’

Čini se da biljni jelovnici nisu omiljeni kod natjecatelja showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’– od silnih namirnica koje su imali u ponudi, kandidati su se ponovo uhvatili ne sezonskih, što je rezultiralo negativnim komentarima žirija i osrednjim ocjenama. Neki su dodatno kažnjeni oduzimanjem bodova zbog razbacivanja s namirnicama! To je najteže palo Natali i Hrvoju, koji su sa svega 10 osvojenih bodova dospjeli na dno ljestvice, dok su se Sanja i Željko, unatoč kazni, zadržali pri samom vrhu!

Saznavši da pojedini natjecatelji nisu iskoristili sve namirnice koje su im Moira i Zdravko, te Natali i Hrvoje donijeli iz dućana na setu showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, žiri je odlučio kazniti ih za razbacivanje s hranom i to oduzimanjem po tri boda od ukupnog zbroja ocjena! U timu Grad jedino Sanja i Željko nisu iskoristili sve sastojke u svojim jelima. Žiri im je u radnim jedinicama pronašao neotvoren paketić suhih šljiva koje je, priznaje Sanja, jednostavno previdjela pa je tako sav teret negativnih bodova preuzela na sebe i partnera Željka. Uspostavilo se da je takva odluka bila i više nego dobra nakon što su, zahvaljujući svojim punjenim palačinkama i varivom od grahorica, od Špičeka dobili devetku! Unatoč oduzimanju bodova, Sanja i Željko osigurali su si drugo mjesto na ljestvici ukupnih ocjena i sutra se bore u sudaru titana!

U timu Selo nitko nije iskoristio poveću košaricu zanimljivih sastojaka: batat, svježi sirni namaz, kaki, pahuljice od prosa, peruansku jagodu, gauda sir… Iako su Natali i Hrvoje donosili namirnice, žiri je odlučio svim članovima tima Selo oduzeti po tri boda.

„Natali, jel’ inače kupuješ toliko namirnica kao što si ih danas donijela iz dućana? Dođeš i zgrneš cijelu policu… Hrvoje, ćeš ti moći dovoljno zarađivati za svoju Natali? Osjećate li se posramljeno zbog ove vaše kupovine?“, bio je znatiželjan chef Tomislav Špiček, aludirajući da su Natali i Hrvoje ipak pretjerali s bespotrebnim, pomalo bahatim uzimanjem velike količine namirnica iz dućana, a koje se kasnije ne iskoriste. Za polpete od celera i krumpira te enchilade s umakom od hokaido tikve par je dobio svega 13 bodova, što nije bilo dovoljno da se zadrže u zlatnoj sredini na ljestvici, već su pali na samo dno!

Ozana i Katarina osmislile su najbolji bezmesni jelovnik, te za štrukle sa sirom dobile 24 boda, dok su Nina i Morena dobile 23 boda za svoj „ječmoto i heljdoto“. Najviše smijeha na set su donijeli Arsen i Željan. Pažanin je, kušajući njihove popečke s narančom, pomislio da je lud:

„Gledam u tu spizu i dođe mi da umren od smijeha! Al onda proban – i može, stvarno može proć! Jelo izgleda rustikalno, al naranče su perfektno iskidane. Željane, to graniči s teškim profesionalizmom! Jedeš ih bez kožice! Dovedene su do savršenstva…“, našalio se Pažanin komentirajući koliko je Željan uložio truda u filetiranje naranče, umjesto u izradu svojeg prvog tijesta koje mu baš i nije uspjelo kako treba.

Sutra nas očekuje nova epizoda RTL-ovog gastro showa s novim „sudarom titana“ u kojem, će po drugi put zaredom, snage odmjeriti Kristijan i Martin te Sanja i Željko!

Povratak na Net.hr