Play ponuda

'PAROVI' ZAVRŠILI, MACA DISKRECIJA PRIZNALA: 'Radnik televizije svaki me dan dolazio zadovoljavati'

Image
Foto: Instagram

Najdugovječniji reality show na ovim prostorima, kontroverzni Parovi, konačno je završio, a kroz njega je prošlo 84 natjecatelja.

18.7.2016.
15:47
Instagram
Play ponuda

Pobjedu u Parovima i 30.000 eura odnijela je Ružica Veljković koja je izjavila kako će se posvetiti obiteljskom životu i prestati koristiti narkotike, piše Kurir.

Image
MACA DISKRECIJA RASKRINKALA ANTU GOTOVCA? /

'Zavodiš maloljetnice i ubacuješ ih u prostituciju!'

Image
MACA DISKRECIJA RASKRINKALA ANTU GOTOVCA? /

'Zavodiš maloljetnice i ubacuješ ih u prostituciju!'

Srpska starleta Maca Diskrecija osvojila je treće mjesto, odmah iza Gastoza kojeg pamtimo po tučnjavi s djevojkom Zoricom. Ipak, Maca je, ne baš tako diskretno, otkrila da i nije bila fina kao što se predstavljala. Priznala je da je imala odnose s jednim radnikom televizije Happy, ali s njim više ništa ne želi jer pokušava 'uhvatiti' Breninog posinka.

"Dečko koji radi na televiziji dolazio je stalno u kuću kako bi me zadovoljavao. Nemoguće je da izdržim godinu dana bez seksa, zar da toliko apstiniram?! Vidjela sam da su svi Brenini sinovi s pjevačicama, što ne bih i ja nekog ulovila?!", rekla je starleta koja pokušava postati pjevačica.

"Skromna sam i ne glumim zvijezdu, ali snimila bih duet s Cecom Ražnatović, ne s Jelenom Karleušom jer ona ne zna pjevati", lupila je Maca.

Nije Maca imala odnose samo s anonimnim televizijskom radnikom - odmah prvu večer kad je u show ušao Ante Gotovac, njih su dvoje završili u krevetu ne obazirući se na kamere.

Play ponuda
Play ponuda