BRUNO JE ODUSTAO NA PITANJU O VATRENIMA: / Mogao je na 'Milijunašu' osvojiti 250.000 kuna. Znate li vi odgovor?

Iako prati nogomet, Bruno Robert je na pitanju za 250.000 kuna potražio pomoć publike

11.10.2019.
8:55
HRT
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sinoć u popularnom kvizu "Tko želi biti milijunaš?" nije osvojeno milijun kuna, no Bruno Robert Kirinić postigao je najveći uspjeh u povratničkom showu. U nešto više od tridesetak minuta osvojio je 125.000 kuna, piše HRT.

Prvi joker "zovi", Zagrepčanin s diplomom Filozofskog fakulteta iskoristio je tek na 12. pitanju. Nazvao je oca kako bi saznao tko je 1934. godine posljednji put posjetio svoju rodnu zemlju? Je li bila riječ o Andyju Warholu, Fridi Kahlo, Salvadoru Daliju ili Pablu Picassu? Nakon što je otac dvojio između Picassa i Warhola, odlučio se i za joker "pola-pola" te odabrao Picassa.

Iako prati nogomet, te mu je među prethodnim pitanjima bilo postavljeno i jedno iz toga područja, na pitanju za 250.000 kuna potražio je pomoć publike.

"Modrić i suigrači nakon SP-a u Rusiji odlikovani su Redom kneza Domagoja", bio je odgovor njegova posljednjega jokera. Nakon kraćeg razmišljanja, uz zahvalu publici, odlučio je odustati. Ponuđena odlikovanja bila su još i "Reda kneza Trpimira", "kneza Branimira" i "bana Jelačića", a točan odgovor odnosio se na "Red kneza Branimira".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali