TV

BARBARA I TOMISLAV

OBNOVILI LJUBAV I SPAVALI ZAJEDNO: Josipa tvrdi: ‘On je njoj najveći domet’

Nakon ljubavnog brodoloma, Tomislav i Barbara ponovno su zajedno.

Iako su im njihovi farmeri prognozirali kraj farmerske ljubavi, Barbara i Tomislav sve su ih iznenadili, posebice kada su otkrili da Barbara nije spavala na Staroj farmi gdje žive nadničari, već na Novoj farmi zajedno s Gazdom Tomislavom.

DARKO NAPUSTIO FARMU: Oni su luđaci! Htjeli su moju kćer odvesti u krevet!

„Dobit ćeš opomenu,“ kazao joj je Ante nakon što se zorom Barbara vratila na Staru farmu. „Prije kad smo bili tamo si mogla, a sada moraš spavati ovdje,“ dodao je Ante.

Njihovu vezu prokomentirao je drugi ljubavni par na farmi, Josipa i Goran. Josipa je rekla Goranu kako smatra da Tomislav s Barbarom samo skuplja “poene” te zaključila: „Nikad oni neće biti skupa .To ti Josipa garantira, jer znaš zašto? On je njoj najveći domet.“

Josipa je također dodala kako i da je Tomislav najzgodniji i najbolji, s ponašanjem kakvog ima, kaže, nikad ga ne bi pogledala. „Ja sam osoba koja ima svoju riječ i svoj karakter,“ dodala je, a Goran je kazao da je i on takav.

Je li Barbara Tomislavu, kako Josipa kaže, samo ljubavnica za skupljanje poena ili se radi o pravoj ljubavi, ne propustite doznati u narednim epizodama Farme.

Povratak na Net.hr