Atraktivna Marija Karan osvaja male ekrane

Popularna serija Budva na pjeni od mora, koja se prikazuje na RTL Televiziji, svakog petka, od 21 sat, dobila je još jedno glumačko pojačanje! U nastavcima druge sezone popularne serije tako će se naći i atraktivna Zemunka Marija Karan koja u seriji glumi lik lijepe umjetnice, Anđelike.

Da je nova sezona puna turbulencija i uistinu nepredviđenih obrta u već dovoljno zamršenoj priči, dokaz je i pregršt novih likova, i to ženskih – fatalnih.

‘Uživala sam u snimanju i radu sa kolegama. Već prvog dana smo se uspjeli upoznati, družiti i opustiti. Imam divno napisanu ulogu. Moj lik se zove Anđelika i ona živi za umjetnost i od nje. Ona je jedna vrsta umjetničkog dilera. Zamišljena je kao jaka i ambiciozna žena koja zna šta želi’, otkrila je Marija koja nakon što se susretne sa Savom Bačićem, više ništa neće biti isto.

Druga sezona Budve za Savu će biti sve samo ne ‘med i mlijeko’. Uz sve bogatstvo, koje je stvorio vlastitim rukama, Sava Bačić prema preporuci doktora, napustio je Podgoricu i poslovni svijet kako bi na kratko posjetio svoj rodni kraj, Durmitor, gdje pokušava pronaći duševni mir.

Međutim, tamo ga preplavljuju sjećanja na djetinjstvo, roditelje i siromaštvo, a tu su i bivši prijatelji iz djetinjstva koji su nastavili živjeti od poljoprivrede i govedarstva. Njihove međusobno različite životne sudbine u Savi pobuduđuju želju za dokazivanjem, varanjem i kriminalnim radnjama, ali i razmišljanja o dostojanstvu, o ljudskosti, čovječnosti i junaštvu…

Sukobi bogatih i siromašnih, rat različitih načina razmišljanja, pokušaji izbjegavanja zakona, korupcija i bolni ljubavni jadi, ali na potpuno nov, još dramatičniji način obilježavaju drugu sezonu Budve na pjeni od mora, a beskurpulozni Sava Bačić i njegova svita zaintrigirat će sve gledatelje svojim zanimljivim, mračnijim i uzbudljivijim nastavcima, svakog petka na RTL Televiziji od 21.00 sat.

Povratak na Net.hr