TV

SPOJILA IH 'LJUBAV JE NA SELU'

‘ON JE SAVRŠEN, IMA ONO MENI BITNO…’: Zvijezda hrvatskog reality showa zbog ljubavi otputovala u Njemačku

Da je emisija Ljubav je na selu mnogima pomogla u ljubavnom životu, dokazuje i farmerica Sandra Blažina, koja se u RTL-ovoj dokumentarnoj sapunici zaljubila preko ušiju u kandidata Tina Mirta.

Sandra i Tin ostali su zajedno i nakon snimanja emisije pa su tako sad u vezi već nekoliko mjeseci. A budući da Tin radi u Njemačkoj, Sandra nije mogla dugo izdržati bez njega, pa je spakirala kofere i zaputila se k njemu.

SNJEŽANA JE NOGIRALA LOJZEKA! Za raskid zaruka kriv je fatalni muškarac koji je Snješku oborio s nogu

“Lijepo nam je i sretni smo. Uživamo zajedno i u Njemačkoj i veselimo se vremenu koje je pred nama. Ostat ću kod njega do iduće godine”, otkrila je Sandra te dodala da nije promašila s izborom.

sandra-i-tin-op-op

“Tin je savršen dečko, ima čvrst i dobar karakter i ono meni bitno – manire!”, rekla je Sandra. Tako ju je iznenadio nakon što je završilo snimanje odvevši je na more, gdje joj je poklonio njezin najdraži cvijet, orhideju, pustio pjesmu Olivera Dragojevića Ako me voliš i pitao hoće li i dalje ostati zajedno, sada, kada su se svjetla kamera ugasila, na što je ona pristala.

Iako su fanovi Ljubav je na selu komentirali da se Sandra i Tin znaju i prije nego što je počelo snimanje emisije, Sandra za njih ima odgovor: “Tina sam upoznala kad je došao kod mene na farmu, prije toga mi je napisao pismo, ali do tada se nismo nikada vidjeli. Bila je to zbilja ljubav na prvi pogled!”, kazala je s osmijehom Sandra.

Povratak na Net.hr