Play ponuda

NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO / Legendarni skeč iz 'Top liste nadrealista' predvidio jedan od najvećih problema s kojim se suočavamo

Image
Foto: Twitter

Poznato je da je sarajevska serija 'Top lista nadrelista' "predvidjela" sve što se događalo na našim prostorima nakon raspada Jugoslavije. Jedna scena iz serije je postala viralna jer se opet potvrđuje ova tvrdnja

10.1.2023.
17:36
Twitter
Play ponuda

Serija "Top lista nadrealista" bila je jako popularna osamdesetih godina, a neki od glumaca bili su Nele KarajlićBranko Đurić ĐuraZenit Đozić i mnogi drugi. Svi ti likovi su se izvrgavali ruglu mnoge pojave tadašnjeg vremena, s nadom da će razum ipak prevladati.

Na kraju su se ipak, kako to obično biva, posvađali svi sa svima, i gotovo je nemoguće da ih danas zamislimo kako sjede u istoj prostoriji, a kamoli da rade zajedno, piše City magazine.

Ovoga puta u prvom planu priča se o ekologiji i zagađenosti zraka, kao i danas, i kad pogledate ovaj klip, shvatite da se ovdje ništa nije promijenilo već nekoliko desetljeća. Na sceni vidimo tri klasična lika koja malo ne vjeruju, a malo vjeruju u zagađenje tadašnjeg Sarajeva, da bi kroz raspravu ipak došli do toga da su malog morali tri puta kupati jer je bio sav crn od vanjskog zraka. Jedna smiješna situacija danas je sve tragičnija i tragičnija jer je situacija kao u nadrealnom skeču.

Ljudima je ovaj klip urnebesan te su ispod videa objavljenog na Twitteru ostavili emotikone koji se valjaju i plaču od smijeha.

Image
TALENTIRANA KĆI BRANKA ĐURIĆA: /

Zala slijedi stope oca glumca i majke pjevačice

Image
TALENTIRANA KĆI BRANKA ĐURIĆA: /

Zala slijedi stope oca glumca i majke pjevačice

Play ponuda
Play ponuda