TV

TEŽAK ZADATAK

LAŽNA OBITELJ DOBILA NOVI ZADATAK, ALI SVE IM MANJE STANARA VJERUJE: ‘On ti sigurno nije njihov ćaća’

Luciji ne promiče niti jedan detalj pa je siguran da Marijan nije otac svojim Big Brother sinovima.

Tajna obitelj pridružila se ostalim stanarima u glavnoj kući, a raznolika četvorka odgovorna je i za ovotjedni zadatak. Naime, Marijan, Dubravka, Nikola i Matija, sada poznatiji kao obitelj Ban, postaju vlasnici eko farme na kojoj će raditi i koju će posjećivati ostali stanari BB kuće.

„To je prva tematska eko farma u Hrvatskoj. Obitelj Ban je vodi kao svoj obiteljski posao i zaposlit će troje stanara koji će raditi za njih i služiti goste. Svi ostali stanari biti će zahtjevni gosti koji će očekivati uslugu od pet zvjezdica koja im je garantirana kupovinom aranžmana u eko farmi „Ban“. Goste očekuje nevjerojatno iskustvo života na farmi blagodati eko i bio proizvodi, kao i posebni tematski tečajevi i usluge“, glasio je zadatak za ukućane.

Duda je zatim obznanila da će Tomislav, Lucija i Antonio služiti obitelji na farmi. Ova vijest nije ih previše razveselila, posebice Tomislava koji je već pokazao da i nije ljubitelj rada.

No, lažna obitelj istovremeno mora izvršavati i zadatak pretvaranja da su prava obitelj, što im pada sve teže. Mnogi stanari već spekuliraju o čudnom ponašanju članova lažne obitelji pa je tako Lucija izjavila za Marijana: ‘On ti sigurno nije njihov ćaća’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr