TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

U SHOWU ZAVLADALI MITO I KORUPCIJA: Drago besramno zapakirao poklon žiriju u aluminijsku foliju

Na tablici ukupnih ocjena na trgu showa Tri, dva, jedan – kuhaj! svaki je bod važan, a natjecatelji će učiniti sve kako bi se pomakli za koje mjesto više. Pa čak i podmititi žiri!

Prijatelji Drago i Ružica su u trenutku inspiracije napravili domaće kiflice s marmeladom, iako one nisu bile dio njihovog današnjeg zadatka. Miris svježih kiflica osjetili su i članovi žirija Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković i nisu mogli odoljeti da ih ne kušaju prije samog serviranja.

„Mmmmm… Vaše su nam slatke kiflice taman došle! Još su tople i takve najviše volim!“, kazala je Mateja i time izmamila osmijeh na Draginom licu.


„Drago mi je što jedu kiflice, a ocjenjivanje još nije ni krenulo. I još ih k tome hvale! To mi je najveća nagrada, kada ih vidim da uživaju dok ih jedu“, otkrio je Drago koji je, besramno pred kamerama zapakirao nekoliko komada kiflica u aluminijsku foliju i predao ih žiriju u želji da „zaradi“ veće ocjene.

Jesu li mito i korupcija upalili, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj! u 19:50 sati samo na RTL-u!

Povratak na Net.hr