TV

'TRI, DVA, JEDAN - PECI!'

KUHANO VINO ZA BOLJI FINALNI TJEDAN: Špiček pokazao svoje ‘šarene tablete’ za krizne situacije

U prošlom tjednu ‘Tri, dva, jedan – peci!’ imunitete su dobili Jakov i Domagoj te Valentina i Kristina dok su Elizabeta i Admira dobile kaznu zbog neuspjelog šlaga od tučenog vrhnja, a danas će kandidati morati pokazati kako se snalaze s pečenjem ukrasnih jestivih keksića i kolača za bor te ispeći kuglof.

I dok će nekima baš sve ići od ruke, Kristina će dobiti blagi slom živaca jer će njezina prijateljica Valentina biti sporija nego što je to Kristina zamislila!

DRAMATIČNA VEČER: Jedan par je bez objašnjenja napustio show: ‘Očito nisu dorasle ovom izazovu’

Marijana će svome dečku Tomislavu pokazati tko je pravi šef u kuhinji, a Admira će se naći u nepoznatom okruženju – za tuđom radnom jedinicom. A dok će Špiček šetati studijem, Elizabeti će u oko upasti njegova neobična ogrlica s tri šarene tablete!

Špičekove posebne tablete
Špičekove posebne tableteFoto: za RTL Maja Bota

“To me malo kriza počela hvatati! U plavoj imam miris krvavica i njezin okus, zelene su vezane uz buncek i dimljeno meso, narančaste uz tople čvarke, naravno, i miris luka. Dakle ja ako padnem u krizu ili mi dođe slabina, dajte mi hitno ovu tabletu i onda mogu kvalitetno i dobro odraditi još ovih par emisija”, rekao je Špiček na svoj način.

321 peci

Ocjenjivanje kandidata proći će u veselom tonu jer će žiri popiti malo kuhanog vina, a sve će to rezultirati krokodilskim suzama, ali i jednim velikim iznenađenjem. Stoga ne propustite novu epizodu ‘Tri, dva, jedan – peci!’, večeras, od 20.15 sati, na RTL-u!

Povratak na Net.hr