NOVI TJEDAN, NOVI NATJECATELJI / Kandidatkinja Ana želi isti rezultat u 'Večeri za 5 na selu' kao i njezina svekrva Bernardica koja je već pomela konkurenciju

Image
Foto: RTL

Upoznajte nove kandidate 'Večere za na selu' koji će svoje kulinarske sposobnosti pokazati u tjednu koji je pred nama

26.3.2023.
17:57
RTL
Play logo

Ovaj tjedan kuhat će se jela iz Križevaca, Bjelovara i okolice, a domaćini će biti soboslikar Luka, kuharica u vrtiću Nevenka, prodavačica Ana, domaćica Senka i još jedna prodavačica Tihana.

Luka Gadanec (27)

Luka je mladi obiteljski čovjek koji živi u okolici Bjelovara u naselju Puričani. Po zanimanju je soboslikar i ličilac, ima obrt i najviše voli raditi dekorativne zidove, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog druženja i upoznavanja novih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Kaže kako u ocjenjivanju neće biti strog, ali i da neki kriteriji moraju biti zadovoljeni tako da će sve uzimati u obzir - od hrane i domaćina pa do atmosfere na samoj večeri. Iskreno priznaje da njegova žena bolje kuha od njega dok je on više tip za meso i roštilj, što najradije radi vikendom.

Image
TV OSOBA GODINE /

RTL-ova Mojmira Pastorčić osvojila Večernjakovu ružu pa oduševila govorom: 'Meni je ovo ostvarenje najgore noćne more...'

Nevenka Lebinac (61)

Nevenka je po zanimanju kuharica, radi u svoj struci u vrtiću, a za sebe kaže da je vesela, komunikativna, vrijedna, no ponekad previše iskrena osoba koja u slobodno vrijeme obožava trčati ili uređivati cvijeće oko kuće.

shimmer fallback
shimmer fallback

Najviše voli pripremati jednostavna jela poput pohanog mesa, piletine u umaku te kombinirati tradicionalnu i modernu kuhinju, a naglasila je i kako joj sjajno ide pravljenje kolača. Svojom najvećom vrlinom smatra to što od namirnica koje ima u hladnjaku može napraviti ukusno jelo, a manom to što iza sebe često ostavi nered u kuhinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Pahl (25)

Prodavačica Ana dolazi iz mjesta Sv. Petar Čvrstec iz okolice Križevaca, majka je dvoje djece i obitelj joj je na prvome mjestu. U vezi je s Darijem Gašparićem koji je bio u devetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a njegova mama Bernardica poznata nam je iz emisija 'Mijenjam ženu' i 'Večere za 5 na selu', gdje je i pobijedila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

U slobodno vrijeme voli peći kolače i torte, a jedno je vrijeme radila u slastičarnici. Najčešće priprema domaću hranu, preferira tradicionalnu kuhinju, u kulinarski show dolazi zbog novog iskustva, a voljela bi i pobijediti i ponoviti rezultat svoje buduće svekrve Bernardice.

Senka Puškadija (39)

Senka je trenutačno nezaposlena, po struci je ugostiteljica, a za sebe kaže da je komunikativna, društvena, vesela, vedra, ponekad brzo plane, ali se i brzo ohladi i zna biti tvrdoglava. U slobodno vrijeme izrađuje ruže od krep papira, decoupage (salvetna tehnika) te šiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

'Večeru za 5 na selu' prati već godinama tako da se i sama odlučila prijaviti, a želi steći i novo iskustvo te zanimljiva poznanstva. Najviše voli kuhati variva, mesna jela, umake, juhe, a omiljeno jelo joj je pohano meso. Nije joj problem od namirnica koje ima kod kuće u kratkom vremenu napraviti ukusno jelo, a uglavnom kuha tradicionalna jela.

Tihana Gabron Mihelčić (37)

Tihana je prodavačica iz mjesta Ivančani koja za sebe kaže da je miroljubiva, draga, brižna i brbljiva osoba. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog upoznavanja novih ljudi, novih iskustva i druženja, a u slobodno vrijeme vozi bicikl, ide na izlete i putuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Tihana preferira tradicionalnu i mediteransku kuhinju, najčešće spravlja razna variva, povrće i piletinu te kaže da nije nimalo izbirljiva kad je o hrani riječ. Ponosna je što svi hvale njezina jela, ali iskreno priznaje da je brzopletost njezina najveća mana prilikom kuhanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte pod ponedjeljka do petka od 20.15 sati samo na RTL-u! Epizode pogledajte i na PLAYU!

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo