TV

SEKS NA FARMI

JOŠ SE JEDAN PAR PREPUSTIO STRASTIMA: Goran i Josipa završili ispod pokrivača

Svi su se farmeri počeli spremati za spavanje u svojim krevetima, no Josipa se zavukla u krevet s Goranom. Ostali su ih počeli zezati da se seksaju, a oni su im rekli da neće to učiniti – još.

Nakon što su Ante i Sara uživali u akciji pod plahtama, čini se kako se još jedan farmerski par sprema predati strastima.

BURAN TJEDAN NA FARMI: Damir se vraća svojoj djevojci Lari, a show je zbog bolova u nozi odlučio napustiti i Igor

Dok su se farmeri spremali na spavanje u svojim krevetima, Josipa se umjesto u svoj zavukla u Goranov krevet i čvrsto se privila uz njegovo tijelo. Drugi su ih počeli zezati da se seksaju, no Josipa je rekla da to ne namjeravaju učiniti – barem ne prije mraka.

“Pričajte”, rekao je glasno Goran, na što su svi nasmijali jer su shvatli da je time želio reći da prikriju njihove zvukove tijekom seksa.

No, uspjelo se čuti kako Goran pita Josipu zašto se nije skinula, na što mu je ona odgovorila da će to učiniti kasnije.

Je li na kraju bilo akcije ili nije, vidjet ćemo u narednim emisijima.

Zelenoj zajednici po treći put pobjegle koze

vracanje-koza2

Zelena zajednica je već treći put ostala bez koza, no, na svu sreću, Goran i Tomislav vratili su odbjegle životinje. U slučaju da Mentor Joža nije našao koze u njihovom prostoru, zelenoj zajednici prijetio bi gubitak zelenog certifikata, što si nikako ne smiju dopustiti.

Dok crvena zajednica drži da zelena i nije baš najvještija sa životinjama, Gazda zelene zadruge, Darko, smatra kako im suprotna farma namjerno mami životinje kako bi pobijedili u tjednom zadatku.

RASKOL NA FARMI: Dio farmera zaustavljao Darka, a dio Danielu: ‘Tko se popne na kukuruzar, leti dolje!’

“Koja je to bijeda! On se ne može svojim radom pokazati jer je glup i onda hoće ukrasti životinju da bi na osnovu toga dobio bodove. Kužiš, jer lopov tako radi! To ti mora biti jasno”, objašnjavao je Darko svoje mišljenje novom članu zajednice, Gordanu.

gordan-i-darko

Gordan, koji je sada odvojen od svoje Jasmine, pažljivo je slušao što mu Darko govori, a o čemu se točno radi i kako su pobjegle životinje, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme na Novoj TV!

Povratak na Net.hr