‘Jedva smo ga spasili nakon ugriza pitona’

Voditelj Survivora Andrija Milošević otkrio je kako ni tijekom snimanja ovog reality showa nije nedostajalo drame iza kamera.

Andrija Milošević, koji je prošlu sezonu Survivora zamalo ispao iz helikoptera ispričao je za srpski Press kako je i ove godine bilo situacija opasnih po život.

‘Jednog čovjeka iz produkcije ugrizao je piton, jedva smo ga spasili. Nezgodno je što je u Kostariki velika vlažnost zraka i rane veoma sporo zarastaju. Rizično je čak i kada ste u japankama, jer ako vas nažuljaju, od te male ranice se može stvoriti ozbiljna infekcija’, rekao je Milošević.

Voditelj je otkrio i kako je tijekom snimanja showa smršavio 13 kilograma, a nije krio ni svoje oduševljenje kolegicom Marijanom Batinić.

‘Ona je sjajna, vrlo brzo se prilagodila i fenomenalno smo se družili. Marijana voli Beograd, pa ćemo se nastaviti družiti’, zaključio je.

A sada malo o natjecateljima. Alex dolazi do otoka odbačenih. Miji i Jeleni se izjadala protiv svog plemena. Osjeća se kao pepeljuga. Svi su joj ‘prenabrijani’, preopterećni i svi gaze preko leševa.

Alex se ne bi vraćala natrag s otoka odbačenih jer joj je deset puta ljepše nego u njezinom plemenu. Nije joj žao što nije našla imunitet, jer smatra da joj je večer na otoku odbačenih nagrada. Razmišlja o tome da laže plemenu da je našla imunitet.

U plemenu Boruka Stanija i Ava i dalje se svađaju.
Sebastian je rekao da bi uvijek izbacivao najslabiju kariku, a to su cure.

Cure raspravljaju koga bi izabcile van i žicaju dečke da izbace Alex. Dečki im govore da ih ‘smaraju’. Otkako su izgubili, tvrdi Ava, pleme se raspada, svi su dezorjentirani i negativni.

Aleksandra, Ava i Stanija raspravljaju koliko su dečki pametniji od njih. Strahuju što će se dogoditi na plemenskom savjetu. Cure su ljute na Avu jer nije stala na njihovu stranu kad su rekle dečkima da se odvajaju.

Ava i Stanija pričaju o dečkima. Ava priznaje da joj je Vlado zgodan jako. Stanija misli da se Ava zaljubila. ‘Postoje neke iskrice između mene i Vlade’, zaključila je Ava.

Stanija se ispričala dečkima što je rekla da se odvajaju od cura. Ava ju je skužila i smatra da je zbilja prozirna.

U plemenu Matambo Kristina zamolila Martinu da je poljubi u usta jer to nikad nisu napravile pred kamerama. Martina ju je poljubila.

Marko provocira Radovana da li mu nedostaje Aleksandra jer su se sprijateljili prvi dan i jako su se zbližili.

Povratak na Net.hr