TV

LJUBAVNI TROKUT

‘DOŠLO MI JE DA STJERAM I NJEGA I TEBE’: Kristijan priznao svoje osjećaje Barbari, a Tomislav ‘kipi’

Ljubavnim dramama na Farmi ne vidi se kraja…

Nakon što je Kristijan priznao zajednici svoje osjećaje prema Barbari, odlučio je to priznati i njoj. Barbara nije izgledala pretežito iznenađeno, a nakon što ga je upitala da li je to istina te joj je Kristijan dao potvrdni odgovor, kazala mu je: „Ne znam što da ti kažem Kiki! Ja imam osjećaj da nisi iskren i to mi smeta.“

Kristijan je opovrgnuo njezine sumnje i priznao kako mu se ne sviđa Tomislav niti što mu zelena zadruga govori za nju.

FEMME FATALE: Dok Barbara ljubuje s Tomislavom, Kristijan u tišini pati za njom

„Oni meni vele ova tvoja debela, ona ne bi pobijedila jer ona je takva. Ti dok izađeš van si možeš naći koga hoćeš, ali ako su se meni osjećaji pobudili prema tebi, onda kužiš,“ rekao je Kristijan koji je uvjeren da se i on potajno sviđa Barbari, ali da joj trenutno odgovara biti s Tomislavom.

Nešto kasnije, njihovom razgovoru pridružio se Gordan koji ju je upitao da li s Tomislavom misli ozbiljno, a Barbara mu je na pitanje kimnula glavom.

„Ti si jednostavno luda!“ poručio joj je Gordan kojeg je još zanimalo tko joj je bolji – Tomislav ili Kristijan.

„Kristijan se uopće ne trudi!“ odgovorila mu je Barbara. Gordan i Kristijan željeli su potom ukazati Barbari još na činjenicu da ju crvena zadruga samo koristi da bi opstala što duže.

Kristijan i Barbara našli su se na ogradi.
Kristijan i Barbara našli su se na ogradi.Foto: Nova TV

„Ti si tu da se oni dočepaju finala,“ poručio joj je Kristijan, a ona je odgovorila kako joj je to jasno te da ne vidi sebe u finalu. „Oni smatraju da sam slaba, da nemam dovoljno snage i da sam lakovjerna. Ne znaš koliko se mogu pretvarati i slušati nekoga da on misli da ja u glavi mislim isto,“ dodala je.

Dok je Barbara pričala s Kristijanom na ogradi, Tomislav je ‘kuhao’ u kući. „Imat ću ja razgovore s njom! Neka još jedanput tako, dosta mi je više toga, ili neka se tarasi njega ili neka se tarasi mene,“ kazao je farmerima, koji su također primijetili da se Barbara čudno ponaša u posljednje vrijeme. „Ubacuje joj neke bubice u glavu i onda ode gore i cmizdri. Da ću ja s njom prije spavanja se svaditi i gledati kako ona plače, e neću,“ dodao je.

image001-4

Netom prije spavanja, Tomislav je odlučio popričati sa svojom ljubljenom o njezinim razgovorima s Kristijanom. „Danas mi je došlo u momentu da stjeram i njega i tebe,“, bio je odrješit Tomislav, koji je kazao kako mu je Kristijan pao u očima i kako ga smatra dvoličnom osobom.

„Tomo, on sluša,“ opravdala ga je Barbara koja se nije željela svađati s njim, a Tomislav je poručio: „Ma što sluša? Kad mu ja kažem, onda će slušati! Kad meni prekipi, a još malo fali! On dodaje ulje na vatru!“

Iako su neke stvari riješili razgovorom, Tomislava i dalje kopka njihov razgovor na ogradi. „Što Kiki želi s tim, to pozivanje nje na ogradu i te priče, to ne znam, ali ću istražiti,“ zadao si je Tomislav cilj. U kojem smjeru će se razviti ‘sapunica’ na Farmi, ne propustite doznati!

barbara-i-tomislav

Povratak na Net.hr