OMILJENI SADRŽAJI / Borilački spektakl i dramske serije: Ne propustite ih idući tjedan na platformi Voyo!

Image
Foto: RTL

Na RTL-ovoj platformi Voyo od idućeg tjedna ćete moći gledati serije 'Sisi' i 'Igra sudbine' te FNC borbeni spektakl

25.5.2024.
8:20
RTL
VOYO logo

Prijenos napetog borilačkog spektakla iz Beograda, nova turska dramska serija i raskošna povijesna drama samo su djelić sadržaja koji se nude na streaming platformi Voyo. FNC uzbuđenja nastavljaju se novom priredbom u Beogradu, 1. lipnja od 19 sati, uz prijenos uživo na platformi Voyo.

Image
VOYO VAS NAGRAĐUJE /

Doživite FNC spektakl kao nikada dosad: Poznat dobitnik Philips UHD pametni TV-a od 65 inča

Image
VOYO VAS NAGRAĐUJE /

Doživite FNC spektakl kao nikada dosad: Poznat dobitnik Philips UHD pametni TV-a od 65 inča

Akcijski spektakl, miting najboljih boraca regije seli se u Beograd i zove "Bosses of Belgrade"! U beogradskoj areni MMA šefovi će pokazati tko je istinski vladar svoje kategorije, što će, kao i do sada, poklonici borbenog spektakla u cijelost moći pratiti na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC

Glavne zvijezde ovog sportskog događanja su Darko "The Hammer" Stošić (32, 20-6) i Miran "Slo Rocky" Fabjan (39, 4-2), te Vaso "Psychopath" Bakočević (34, 43-24-1) i Marko "Skullcrusher" Bojković (22, 5-0). Nastupit će i prvak FNC-a, Hrvat Francisco "Croata" Barrio (34, 12-4).

Image
Foto: RTL

Glavni meč večeri bit će okršaj Srbina Darka "Hammera" Stošića (32, 20-6), koji je i prvi izazivač u teškoj kategoriji u KSW-u, protiv Slovenca Mirana "Slo Rockyja" Fabjana (39, 4-2), koji je trijumfirao na FNC-u 15 u Ljubljani protiv Žgele, a prije toga svladao je i Tomislava "The Beasta" Spahovića (34, 9-7). Slo Rocky pred sobom ima najveći izazov karijere, ali je spreman na veliki pothvat protiv Stošića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra sudbine

Od ponedjeljka, 27. svibnja na Voyo stiže nova turska poslastica, serija "Igra sudbine" u kojoj će uživati svi ljubitelji dramskih serija punih napetosti, obrata i romantike. Serija prati Adu, mladu djevojku koja se boji da će, poput žena svoje obitelji, zauvijek ostati nesretna ako je prva ljubav napusti. Ta igra sudbine vodi je do Rüzgara, studenta iz Albanije koji je suočen s prijetnjom deportacije. Ada se zaljubljuje u njega i vjerujući da je on njezina prva ljubav, predlaže mu lažni brak kako bi izbjegla njegovu deportaciju. Nada se da će Rüzgar na treću godišnjicu njihovog lažnog braka zaprositi je i započeti pravu ljubavnu avanturu.

Image
Foto: RTL

No igra sudbine ima drugačije planove, i na njihovu treću godišnjicu, Ada doživljava bolno razočaranje kada je Rüzgar napušta. Odlučna u namjeri da vrati svoju prvu ljubav, Ada poduzima korake, ali igra sudbine opet intervenira i na njen put stavlja Boru, poslovnog čovjeka koji je hladan, samouvjeren i neosjetljiv, s vrlo čvrstim stavom prema ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi

U raskošnoj povijesnoj drami "Sisi" Voyo korisnici mogu uživati već sada, a nova epizodi, a nova epizoda na platformu stiže svaki dan. Serija prati život obožavane austrijske carice i ugarsko-hrvatske kraljice Elizabete Austrijske poznatije kao Sisi, koja je bila supruga cara i kralja Franje Josipa I. te carica Austrije od 1854. do 1898. godine.

Image
Foto: RTL

Nezaboravna članica vladarske obitelji desetljećima inspirira, a suvremena ekranizacija slavne priče o sazrijevanju carice Habsburškog Carstva osvaja gledatelje novog naraštaja. Sisi je utjelovila talentirana švicarsko-američka glumica Dominique Devenport, a cara Franju njemački glumac Jannik Schümann koji su ovu nagrađivanu seriju uveličali svojim talentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzmite Voyo TV aplikaciju i uživajte u omiljenim sadržajima na svim pametnim televizorima – bez reklama!

POGLEDAJTE VIDEO: Novi borilački spektakli su pred vama samo na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo