TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA / Anđela iz 'Života na vagi' sa suzama u očima progovorila o teškoj dijagnozi svog djeteta: 'Jako se teško nosim s tim...'

Image
Foto: RTL

Anđela ima trojicu sinova, srednji je stopostotni invalid i, nažalost, to nije kraj njezinoj tužnoj priči jer je njezin drugi sin od 13 godina nedavno operirao tumor

6.9.2023.
9:10
RTL
Play logo

Anđela Akrap (32) je kandidatkinja nove sezone šoua "Život na vagi", čiju ćete transformaciju pratiti na RTL-u i novoj RTL-ovoj platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama.

Sin joj ima rijetku dijagnozu

Anđela je roditelj njegovatelj. Brine se o bolesnom sinu koji ima dijagnozu s kojom se još liječnici nisu susreli. Dok je pričala o njemu, Anđela nije mogla suspregnuti suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

"Čak ni vani nismo uspjeli pronaći nekoga s tom dijagnozom, što bi nam puno značilo jer bi nam olakšalo i znali bismo možda što očekujemo. Prema njemu se odnosim kao da je on zdrav. On meni pomogne i pospremiti i sve. Sve sam ga naučila. Ako ne može, ne može, no nema popuštanja", rekla je Anđela.

'Teško se nosim...'

Anđela ima trojicu sinova, srednji je stopostotni invalid i, nažalost, to nije kraj njezinoj tužnoj priči jer je njezin drugi sin od 13 godina nedavno operirao tumor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Image
DRAGICA CEKOVIĆ /

Bila je najstarija sudionica 'Života na vagi'. Imala je 123 kilograma, a sad ima 63: 'Šest puta tjedno sam u teretani'

"Jako teško se nosim sa svime time", rekla je kroz suze. Ispušni ventil joj je vožnja automobilom. "Isplačem se da nitko ne vidi, u tišini. Pred drugima sam onda s osmijehom", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Došla sam zbog sebe i svog zdravlja, i zbog djece", rekla je, a zatim joj je voditeljica Marijana Batinić priskočila u zagrljaj. Trenutačno ima 116,3 kilograma.

Šou "Život na vagi" moći ćete ove godine gledati i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji i to bez reklama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Bila je najstarija u 'Životu na vagi' ikad. Imala je 123 kilograma, a sad 63: 'I šest puta sam tjedno u teretani'

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo