Play ponuda

Aleks u oskudnom badiću pokušava 'zajahati' valove

shimmer fallback

Novi dan na Kostariki donosi novo ispadanje, svađe, suze, ali i veselje za pleme Matambo koji pobjedom u dvoboju osvaja ručak i instrukcije surfanja.

23.4.2012.
15:47
Play ponuda

U reality showu Survivor dolazi do iskrenih priznanja. Tako u Boruki Cigi priznaje Milanu da su imali dogovor s Markom da glasaju za Milana, dok Ava tuguje jer je Marko ispao.

S druge strane Martina Vrbos je u suzama jer Neven misli da se nije dovoljno borila za njega kako bi opet postao poglavica. Neven smatra da je na njemu red da on bude poglavica te je izgubio povjerenej u Martinu.

Milan i Vlada tješe Martinu i kažu joj da će glasati protiv Nevena jer je rasplakao Martinu.

Marko dolazi na otok odbačenih. Jelena mu govori da prvu noć ne smije spavati s njima, nego gdje je ona spavala prvi dan kad je došla. Kaže da je to tradicija otoka odbačenih. Stanija i Marko raspravljaju kako su ljudi iz oba plemena nepravedni i 'kombiniraju' samo kako bi ostali što dulje u showu.

Žare je ljut jer se šale na račun njega i Jelene. Objašnjava Staniji da je oženjen i da se s takvim stvarima ne treba zezati. Tada počinje žestoka svađa između Stanije i Žareta.

Pleme Matambo jednoglasno odabire novog poglavicu, Ogija.

Na redu je još jedna borna plemena u kojem pobjednik dobiva instrukcije iz surfanja na jednoj od najljepših plaža za surfanje na svijetu.

Plaža sezove Pavones i druga je plaža na svijetu po dužini valova za surfanje. Uz to,dobivaju i ručak. Ovoga puta Matambo pobjeđuje i odlazi na instrukcije surfanja, gdje cure, Kristina i Aleksandra Grdić svim silama pokušavaju 'zajahati' valove i pritom pružaju pogled na svoje atribute u oskudnim badićima.

Survivor možete pratiti u 21.45 na RTL-u.

Play ponuda
Play ponuda