PRIZNALI PORAZ

POVRATAK GUZA I GRUDI: Playboy nakon godinu dana ‘apstinencije’ vraća golotinju: ‘Pogriješili smo…’

Sin Hugha Hefnera je priznao kako je Playboy bez golotinje bio pogreška. Ipak, bit će promjena.

Nakon samo godinu dana otkako je Playboy odlučio da više neće objavljivati fotografije golih modela, časopis se vraća svom prepoznatljivom imidžu. Tako će već u ožujskom izdanju na stranicama osvanuti manekenka u toplesu, a naslovnicu će krasiti natpis ‘golotinja je normalna’.

KRAJ JEDNE ERE: Playboy više neće objavljivati slike golih žena

Iz časopisa priznaju kako je Playboy bez nagih ljepotica bio pogreška.

On point. re-gram from @weworewhat

A post shared by Playboy (@playboy) on

“Prvi ću priznati da je način na kojeg smo pokazivali golotinju u časopisu bio zastario, ali bila je greška u potpunosti je maknuti”, rekao je Cooper Hefner, sin Hugha Hefnera i kreativni direktor časopisa.

Nobody deserves it but you. @audrey.a.allen shot by @yvestruong

A post shared by Playboy (@playboy) on

“Golotinja nikada nije bila problem jer nema ništa loše u njoj. Sada vraćamo svoj identitet i obnavljamo se”, dodao je 25-godišnjak.

IZDRŽITE JOŠ SAMO MALO: Sin Hugha Hefnera uskoro vraća gole ljepotice u Playboy

Cooper se odmah protivio odluci iz ožujka 2016. da se iz Playboya izbaci sva golotinja. Odluka je donesena kako bi se privuklo više oglašivača, no taj se plan pokazao kao promašaj.

Iako se vraća, golotinja u Playboyu neće biti ona na koju su čitatelji navikli. U izdanju za ožujak u časopisu će se vidjeti gole grudi i guze, no ni na jednoj fotografiji neće biti međunožje. Kako bi proširio publiku, Playboy je promijenio i moto pa tako više ne obećaje ‘zabavu za muškarce’ već ‘zabavu za sve’.

Povratak na Net.hr