Jeste li za seks na jednu noć? Nakon ovog ćete biti!

Seks za jednu noć nije nešto što biste trebali činiti svakodnevno (pa ni svaki vikend), no vrijedi ga probati. A sve je stvar pristupa i umjerenosti. Morate pronaći savršenu, jednostavnu osobu koja vam je privlačna, ali s kojom ne želite biti u vezi. Kad nađete nekog takvog, evo zašto biste se trebali upustiti u malo aktivnosti…

1. Gledat ćete manje televizije

Većina ljudi danas probodi večeri ispred ekrana, ili televizijskih ili kompjuterskih. Ako su vam filmski ili serijski maratoni uobičajena pojava, vjerojatno se pribojavate dana kad nećete imati što za gledati. A svaka večer koju provedete daleko od ekrana, trebala bi biti plus u vašem životu. Naravno da je najnovija epizoda ‘Živih mrtvaca’ sjajna, no ne bi trebala biti ništa bolja od seksa. A čak ako i je, bar ćete imati nešto zabavno za prisjećati se kad budete stariji.

2. Ne morate pospremiti krevet ujutro

Nije li već to više nego dovoljno?! Većina nas spremanje kreveta smatra nužnom mukom. I često razmišljamo o tome gdje je smisao, budući da ćemo opet navečer leći u njega. No svejedno ga pospremimo, jer se javi onaj osjećaj krivnje ako da ostavimo u istom stanju (a i što ako netko dođe i vidi ga!). Ovako, ne morate razmišljati o krevetu – bar ako ste prespavali na drugoj adresi.

3. Orgazam

Ponekad je jednostavno lijepo doživjeti ga bez da sami morate obaviti sav posao, znate?!

4. Manje trošite

Izlazak puno košta. Bar, kino, večera, kafić – štogod, nakupi se! No seks je besplatan (barem ako ne pričamo o prostituciji). Kriza je, svaka kuna koju uspijete uštedjeti će vam dobro doći.

5. Vježbate

Obično je prvi seks, a pričamo o situaciji kad ste s nekim tko vas privlači, živa akrobacija. Znojite se, mijenjate poze, trudite se i pušete. Uglavnom, dajete sve od sebe, a to znači da vježbate kao da se pripremate za maraton. U svakom slučaju, puno je zabavnije nego pola sata na traci za trčanje, zar ne?

Povratak na Net.hr