SRPSKA STARLETA ZGROZILA JAVNOST NATJEČAJEM: / Sretnog dobitnika misli nagraditi seksom, ali ima tri uvjeta

Sratleta pobjednika namjerava proglasiti 20. svibnja

24.4.2021.
8:03

Anđela Mitkovski, poznatija pod nadimkom Anđela Veštica, šokirala je tamošnju javnost objavom u kojoj je istaknula da ne odustaje od natječaja 'F*ck a fan'.

Tri uvjeta

Veštica je od potencijalnih kandidata zatražila da ispune sljedeća tri uvjeta: da joj pošalju fotografije svog lica, tijela i penisa, da pristanu na snimanje pornografskog uratka i da joj uplate 15 američkih dolara.

"Želim sreću svima koji namjeravaju sudjelovati, a pobjednika ću izvući 20. svibnja. Nije bitno odakle ste i jeste li tetovirani, pobjednik će doći u moj stan da se ludo zabavimo i to snimimo", rekla je u objavi na koju su brojni žestoko reagirali.

Prati je 70 tisuća ljudi

Naime, srpsku starletu u ovome trenutku na Instagramu prati 70 tisuća ljudi, među njima sasvim sigurno i određen broj maloljetnika, pa su je brojni osudili i nagradnu igru nazvali skandaloznom, piše portal Telegraf i u nastavku podsjeća da Veštica već ima profil na stranici OnlyFans gdje svojim pratiteljima naplaćuje gledanje njezina provokativnog sadržaja.

"Najjači su ovi 'pametni' što ne razumiju poantu cijelog kontesta i ostalo. Pa mi pametuju ovde u inboxu. Definitivno vaše glupe poruke neću više čitati. Oko mene sve neki 'intelektualci', a u životu ništa stekli nisu'", odvratila je na kritike.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali