Play ponuda

NITKO JE NIJE PREPOZNAO! / Pojavila se ispred Pink TV-a sa stravičnom maskom na glavi i sablaznila sve: Navodno je bila u vezi sa srpskim ministrom

Image
Foto: ESPRESO

Riječ je o starleti koja voli oba spola, navodno je bila u vezi sa srpskim ministrom i ne libi se skinuti pred kamerama

13.4.2022.
8:33
ESPRESO
Play ponuda

Poznata starleta i manekenka ponovo je šokirala regiju svojom modnom kombinacijom. U neobičnom izdanju pojavila se ispred zgrade Pinka u Beogradu gdje je snimala jednu emisiju. Mnogi prolaznici ostali su šokirani kada su je vidjeli, piše Espreso.

shimmer fallback
shimmer fallback

Iako je na prvo skoro nitko nije mogao prepoznati, kada je progovorila svi su shvatili o kome je riječ. Naime, ona je postala poznata zbog sudjelovanja u jednom srpskom reality showu, a živjela je u Americi i radila je kao model. Sada ima svoj OnlyFans profil od kojeg zarađuje.

Image
Foto: ESPRESO
Image
Foto: ESPRESO
Image
TANGICE, HALTERI, KOŽA... /

Oprez, vruć video! Denis Dame stala na binu i rasturila seksi ples, e tad je tulum krenuo žestoko

Naravno, riječ je o jednoj i jedinoj, neponovljivoj Denise Dame. Ona je obukla kratku crvenu haljinu koja podsjeća na spužvu za pranje tijela, dok je na glavi imala crnu masku sa šiljcima. Kombinaciju je upotpunila crnim cipelama na visoku petu i crnom torbicom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Mediji je inače nazivaju kontroverznom, a ne libi se ni skinuti ispred kamera te otvoreno pričati o seksu. Denise život nije mazio. Svojim cimerima otkrila je da je imala vrlo teško djetinjstvo. "Sve sam sama postigla, majka mi je bila čistačica. Teško mi je bilo, nemam roditelje kako treba, nisam imala novca, zezali su me zbog visine, maštala sam da budem poznata, evo me sad. Bilo mi je jako teško, ali sad je baš dobro", rekla je po ulasku u "Zadrugu".

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda