Play ponuda

MISS UNIVERSE HRVATSKE 2016.: / Počele pripreme za finalni izbor

Image
Foto: Direkcija Miss Universe Hrvatske, Goran Matijasec

Počele su pripreme za najprestižniji izbor ljepote, Miss Universe Hrvatske 2016., koji će se održati 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.

18.3.2016.
12:57
Direkcija Miss Universe Hrvatske, Goran Matijasec
Play ponuda

Za titulu najljepše natjecati će se 20 djevojaka koje su danas stigle u Zagreb i smjestile se u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb, donosi priopćenje za medije Direkcije Miss Universe Hrvatske.

U jednodnevnom boravku u Zagrebu djevojke će posjetiti Zagrebačku školu ekonomije i managementa (ZŠEM), a dekan i profesori upoznati će ih sa svim mogućnostima koje im nudi ovaj prestižni fakultet i na kojem će jedna od njih nastaviti svoje školovanje zahvaljujući stipendiji od 20.000 eura.

shimmer fallback
shimmer fallback

Potom će posjetiti Kliniku Svjetlost i upoznati se sa svim mogućnostima i prednostima moderne medicine i liječenju bolesti očiju; snimiti će nekoliko TV razglednica, a u subotu ujutro već putuju za Split, gdje će u Radisson Blu Resort hotelu obaviti službena fotografiranja, vježbati koreografiju i pripremati se za finalni show.

I dok se 20 finalistica sprema napraviti svoj prvi korak prema titulu Miss Universe Hrvatske 2016., prošlogodišnja pobjednica, Barbara Ljiljak, odradila je jedan od svojih posljednih photo sessiona kao Miss Universe Hrvatske 2015. Naime, Barbara je za svoj posljednji photo session odabrala Dubai, gdje je za naslovnu fotografiju ovogodišnjeg magazina Miss Universe Hrvatske gdje je hrvatskom fotografu s adresom u Dubaiju, Goranu Matijašecu pozirala u večernjim haljinama Vesne Sposa.

shimmer fallback
shimmer fallback

U malo slobodnog vremena između snimanja, Barbara je uspjela malo i uživati na suncu, pa su joj dobro došli kupaći kostimi Pletix i sandale Humanic, dok je kožu nahranila prirodnim kremama na bazi meda Apivita i zaštitila je od štetnog sunčevog zračenja.

Na pripremama će se ovogodišnjim finalisticama i Barbari pridružiti i Barbarina druga pratilja Mirta Kuštan, koja će djevojkama prenijeti dojmove i iskustvo sa svjetskog izbora Miss Universe ® 2015.

shimmer fallback
shimmer fallback

Koja će od 20 finalistica ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2016. i krunu Zlatarne Dodić te time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, saznati ćemo već 15. travnja!

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda