JEL' ON TO OZBILJNO? / Bomba u Hollywoodu: 'Moj tata je Keanu Reeves!' Iznio 'dokaze' i postao zvijezda, a mnogi kažu da sliče kao jaje jajetu

Mlada TikTok zvijezda Dustin Tyler tvrdi da je njegov otac Keanu Reeves i da je to tek nedavno saznao od majke

24.10.2021.
11:39
Profimedia/TikTok

Mladi na TikToku čine sve kako bi se probili i privukli pozornost na sebe, privukli više sljedbenika i slično. Neki pritom odu predaleko pa postanu sprdnja. U koju skupinu spada ovaj dečko, još nije sasvim jasno, ali ne može se poreći da je svojim objavama dospio u sve medije.

Dustin Tyler, naime, tvrdi kako je on sin, ni manje ni više, nego holivudske zvijezde Keanua Reevesa, o čemu je progovorio u nekoliko svojih videa na TikToku te otkrio detalje.

Sliče kao jaje jajetu?

Dustin tvrdi kako su se njegovi roditelji razveli prije nego što mu je majka saznala da je trudna i da je odrastao misleći kako mu je otac preminuo dok je bio dijete.

"Kada sam postao stariji, majka mi je konačno otkrila istinu i ispostavilo se da je moj otac Keanu Reeves", pojasnio je mladić uz objavljeni video.

Njegovi brojni obožavatelji odlučili su podržati Dustina u njegovu uvjerenju, a velik dio njih mu je povjerovao jer su zaključili kako stvarno nalikuje na glumca. Dustin kaže kako mu nije bitno hoće li ga otac priznati, samo je to htio podijeliti sa svima. Keanu se o navodnom očinstvu zasad nije javno oglasio.

Težak život zvijezde

Dobri duh Hollywooda, kako mu tepa cijeli svijet, krajem '90-ih godina doživio je veliku traumu kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. godine rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava Archer Syme-Reeves, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a takav ih je ishod emocionalno uništio. Dvije godine nakon tog velikog udarca, Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći.

Iako ima milijune, Keanu je prizemljen, druži se s beskućnicima, nikad mu nije teško pomoći slučajnom prolazniku, bez problema putuje javnim prijevozom... Fanovi su ga prozvali najplemenitijom slavnom osobom na svijetu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali