'ONA JE MOJA VELIKA BEBA...' / Plus size manekenku i pjevača s rijetkim poremećajem žestoko napadaju na mrežama: 'Očito ga još nisi zdrobila!'

Grand P. boluje od progerije, rijetkog poremećaja koji uzrokuje prebrzo starenje. Taj je poremećaj utjecao i na njegovu visinu. Yao je pak poznata po svojim nesvakidašnjim oblinama

14.10.2021.
9:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Još jedna godina je dar od Boga. Neka ti Bog pomogne na svim područjima tvoga života, da postaneš svjetski poznat i da ti podari dug život pun zdravlja. Da se svi tvoji projekti ostvare. Volim te jako, bebo moja", napisala je plus size manekenka iz Obale Bjelokosti, Eudoxie Yao na Instagramu.

Sve ove lijepe želje manekenka je svom odabraniku, gvinejskom glazbeniku Grand P-ju, poželjela za rođendan. Njihova ljubavna priča medijima je postala prava atrakcija zbog njihova izgleda.

Grand P. boluje od progerije, rijetkog poremećaja koji uzrokuje prebrzo starenje. Taj je poremećaj utjecao i na njegovu visinu. Yao je pak poznata po svojim nesvakidašnjim oblinama. Kritike ih ne diraju, tvrde kako je njihova ljubav jača od svega.

"Sve najbolje. Nisam znala da ste još skupa. Čini se da ga nisi još zdrobila", napisala im je jedina zlobna pratiteljica.

Iako ih napadaju da su vezu izmislili kako bi pridobili medijsku pozornost, te da uopće nisu zajedno, oni sve to demantiraju. Štoviše, Grand P. poručuje da je Eudoxie njegova velika beba.

Manekenka je u Africi vrlo popularna kao model, a često se pojavljuje i u TV emisijama.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali