LJUBAV JE NA SELU / Ivan nakon prevare o novoj ljubavi: 'Odlazim na spojeve... Još nema one prave'

Image
Foto: RTL

Ivan je sada slobodan i traži ljubav svog života

4.7.2024.
9:14
RTL
VOYO logo

Ivan Detković kojeg smo pratili u emisiji "Ljubav je na selu" na RTL-u, čije su propuštene epizode dostupne na platformi Voyo, nije završio u vezi sa Samantom Knežević iz istoimenog showa. Prema Samanti je gajio simpatije i poveo je na romantično putovanje, a Ivan je sada za RTL.hr otkrio novosti u pogledu svog ljubavnog života i planova za ljeto.

''Trenutno radim, no uskoro idem na godišnji odmor. Otputovat ću u Biograd s prijateljima i kumovima, a mogu reći da sada uživam u svom životu'', rekao je Ivan za RTL.hr, a što se tiče ljubavnog statusa – slobodan je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVATKO IZNIO SVOJU STRANU /

EKSKLUZIVNO Ivan optužio Suzanu za prevaru, a ona tvrdi da su odglumili vezu!

Image
SVATKO IZNIO SVOJU STRANU /

EKSKLUZIVNO Ivan optužio Suzanu za prevaru, a ona tvrdi da su odglumili vezu!

Nije pronašao onu pravu

''Trenutno nemam curu, tražim pravu, ali je još nisam pronašao. Javljaju mi se djevojke na društvenim mrežama, a ponekad se i ja nekoj javim. Tako da odlazim na spojeve, bilo da su to kave, večere, šetnje ili čak mali izleti, no još nema one prave. Doći će ona'', rekao je, a otkrio je kako više nema kontakt niti sa Suzanom.

''Samanta i ja se već dugo nismo čuli, samo si gledamo fotografije na društvenim mrežama i komentiramo si, sa Suzanom se također više ne čujem. Nismo u kontaktu jer se ona nešto naljutila ne mene, ali je prije mjesec dana bila kod mene u kafiću pa smo popili piće, no ništa pretjerano'', otkrio je Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Podsjetimo, Ivan je u siječnju ove godine prekinuo naizgled sretnu vezu sa Suzanom Kumer iz ''Ljubav je na selu''. Naime, krajem prosinca prošle godine rekli su za RTL.hr da se njihovo prijateljstvo razvilo u ljubav i da su sretno zaljubljeni.

Kako kaže Ivan, njihovoj vezi došao je kraj zbog Suzanine prevare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvatio sam da me prevarila, a imam i sve dokaze. Bila je s jednim mojim prijateljem koji je s nama bio na dočeku Nove godine. Rekla mi je da nema ništa s njim, a stalno se sastaju i dopisuju se", rekao je farmer.

Image
Foto: RTL

Suzana Kumer i Ivan Detković

Show ''Ljubav je na selu'' gledajte na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Anita vas poziva u 'Ljubav je na selu': 'Možda vam baš pronađem onu pravu osobu'

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo