'PEČENA RIBA U FOLIJI S BADEMIMA I ETERIČNA ULJA...' / Kako je Frida iz ABBA-e zavela Čolića: 'Izgledalo je obećavajuće, ali nakon 3 dana osjetio sam se iskorištenim'

'Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani', ispričao je Čolić

16.9.2021.
12:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Legenda ovih prostora i miljenik žena na teritoriju cijele bivše Jugoslavije, Zdravko Čolić, danas je u braku 20 godina i ima dvije kćeri. No, 1997. je šokirao priznanjem da ga je zavela Frida Lyngstad iz ABBA-e te je ispričao sve detalje njihove kratke veze, prenosi Tportal.

Naime, on je 1973. u Luksemburgu predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu s pjesmom 'Gori vatra'. Iste je godine Frida bila prateći vokal švedskom predstavniku (iduće odine nastupala je s ABBA-om i odnijela pobjedu). Čorić je ispričao kako je zbog susreta s Lyngstad umalo zakasnio na vlastiti nastup.

'Djelovalo je obećavajuće...'

"Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Eurovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant-juhe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stolnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, luđačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani", ispričao je Čolić.

Kasnije je pričao nešto drugačiju priču, rekavši: "Ma, to su muške finte! Ne može žena iskoristiti muškarca, uvijek on iskoristi nju", kazao je Čolić.

ABBA je nedavno snimila novi album 'ABBA Voyage',koji će izaći 5. studenoga.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali