NAPETA ZAVRŠNICA / Talijani napravili skandal? Izrael prošao u finale i ozbiljno prijeti Baby Lasagni. Evo koji su na kladionicama

Image
Foto: Profimedia

Društvenim mrežama šire se snimke i fotografije talijanskog prijenosa druge polufinalne večeri, a navodno su slučajno objavili i rezultate televotinga koji ne bi smjeli biti objavljeni prije samog kraja Eurosonga

10.5.2024.
0:50
Profimedia
VOYO logo

Završila je i druga polufinalna večer Eurosonga.

Poznato je novih deset finalista te se sada zna i svih 26 zemalja koje će nastupiti u finalu u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupao je u drugoj polufinalnoj večeri i dosad najveći konkurent Baby Lasagne prema kladionicama - Nemo, predstavnik Švicarske. On je iznenađujuće drastično pao na kladionicama i sada je na samo 14 posto da će pobijediti.

Naš Marko Purišić i dalje drži prvo mjesto s visoka 44 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No zanimljivo je vidjeti da je upravo predstavnica Izraela, zbog koje su tijekom cijelog dana bili prosvjedi u Malmöu također prošla dalje, ali i postala jedan od favorita Eurosonga. U nešto manje od sat vremena drastično je skočila na kladionicama i trenutačno je četvrta sa sedam posto. Ispred nje je osim Hrvatske i Švicarske samo Ukrajina.

Image
Foto: Screenshot Odds

Talijani napravili golemi gaf?

Društvenim mrežama šire se snimke i fotografije talijanskog prijenosa druge polufinalne večeri, a navodno su slučajno objavili i rezultate televotinga koji ne bi smjeli biti objavljeni prije samog kraja Eurosonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Prema fotografijama i snimkama, talijanska publika najviše bodova dala je Izraelu, i to čak 40 posto, a druga je Nizozemska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo