SVE JE SPREMNO ZA VELIKI SPEKTAKL 'DORA 2020.': / 'Bit će to melem za oči i uši, pobrinuli smo se za svaki detalj'

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić još je jednom izrazio zadovoljstvo zbog sjajne suradnje s HRT-om i održavanja Dore u Opatiji

29.2.2020.
16:16
Darijo Njavro
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U hotelu Milenij u Opatiji danas je održana konferencija za medije u povodu Dore, večerašnjeg izbora hrvatske pjesme i predstavnika na Pjesmi Eurovizije, koji će nas predstavljati u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu, i na kojoj je istaknuto kako je sve spremno za večerašnji veliki glazbeno-televizijski spektakl Dore 2020.

Na konferenciji su sudjelovali Kazimir Bačić, Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije, Ivo Dujmić, gradonačelnik Grada Opatije, Igor Štok, direktor dvorane Marino Cvetković, Ilija Turić, direktor hotela Milenij domaćina Amadriapark hotela, Klaudija Čular, urednica CD-a Dore 2020. i PR Croatia Recordsa, Tomislav Štengl, voditelj projekta Glazbeni dani HRT-a i DORA 2020. kao i večerašnji natjecatelji.

"Spektakl koji nas večeras očekuje bit će, nadam se, melem za oči i uši kako za naše gledatelje, tako i za naše slušatelje. U izravnom prijenosu HRT-a večeras nas očekuje natjecanje 16 pjesama koje se natječu za prestižnu statuu Dore i hrvatsku ulaznicu za Eurosong 2020. Hrvatska radiotelevizija uložila je veliki produkcijski i organizacijski napor kako bi ovaj spektakl napravila što bolje.

HRT podigao ljestvicu ove godine

Svim izvođačima i autorima pjesama večeras želimo puno sreće, i neka pobijedi najbolji kojeg će uz naš stručni žiri izabrati upravo glasovi hrvatskih gledatelja spektakla izbora pobjednika ili pobjednice Dore 2020.", rekao je Glavni ravnatelj HRT-a.

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić još je jednom izrazio zadovoljstvo zbog sjajne suradnje s HRT-om i održavanja Dore u Opatiji. "Pobrinuli smo se za svaki detalj u vezi organizacije, čak će i vrijeme biti lijepo, a Grad Opatija danas sve goste Dore časti besplatnim parkingom", rekao je gradonačelnik.

Igor Štok, direktor dvorane Marino Cvetković iz koje se večeras emitira Dora, zahvalio je HRT-u na tome što je ove godine još više podigao ljestvicu u odnosu na prošlogodišnju Doru.

Jučerašnja pressica u Mileniju, kojoj su bili nazočni i svi izvođači i autori Dore 2020, kao i HRT-ova voditeljska četvorka, bila je ujedno i promocija tradicionalnog festivalskog CD-a Dore 2020. u izdanju Croatia Recordsa, a koji je predstavila urednica Croatia Recordsa Klaudija Čular:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Počasno skakanje i kupanje

"Drago nam je da smo ponovo u suradnji s HRT-om u ovom iznimnom projektu Dora 2020. Festivalski CD i ove godine prati knjižica u kojoj je popis svih izvođača sudionika ovogodišnje Dore, autora svih tekstova i glazbe, te biografije svih izvođača. Bez obzira što je samo jedan pobjednik, Dora je sjajno mjesto za predstavljanje novih pjesama i izvođača, i vjerujemo kako će ovo festivalsko izdanje biti puno budućih hitova".

Tomislav Štengl, voditelj projekta Dore 2020., zahvalio je svim izvođačima koji se pripremaju za večerašnji nastup, "Nadam se kako ćemo večeras imati jedan veliki spektakl te kako ćemo dobiti dobru pjesmu pobjednicu. Uživajte večeras", zaključio je.

Potom su svi izvođači pozirali akreditiranim novinarima, fotoreporterima i tv-ekipama, a direktor hotela Milenij - domaćina jučerašnje pressice - je svima još jednom poželio dobrodošlicu u njihove hotele Amadriaparka Opatija, te glavnom ravnatelju HRT-a Kazimiru Bačiću predao poseban dar - čokoladnu statuu Dore koju su ispekli njihovi vrsni slastičari.

A nakon jučerašnje Presssice ispod terase hotela Milenij održan je i nesvakidašnji spektakl: u organizaciji HRT-a, Grada Opatije i udruge Opatijski kukali održano je počasno skakanje i kupanje sedmorice članova te udruge u živopisnim povijesnim kupaćim kostimima u valovitom opatijskom moru - daakko, sa statuom Dore u prvome planu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali